Χανιά | Εγκαίνια νέων & ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του Αγροτικού Συνετ/σμού Ζυμβραγού | Photos

χανιά-εγκαίνια-νέων-ανακαινισμένων-942892

Την Κυριακή 27 Οκτώβρη και ώρα 11:30 π.μ ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζυμβραγού εγκαινιάζει τις νέες του εγκαταστάσεις στο κτήριο των γραφείων, ενώ παράλληλα με αφορμή την εκδήλωση, θα τελεστεί και επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του μνημείου των πεσόντων του χωριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζυμβραγού λειτουργεί από το 1933 και έχει έδρα στο δημοτικό διαμέρισμα Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά Χανίων Κρήτης. Κύρια δραστηριότητα του Συνεταιρισμού είναι η λειτουργία ελαιοτριβείου για την παραγωγή, αποθήκευση και εμπορία του ελαιολάδου που παράγεται από τα μέλη του.

O Συνεταιρισμός διαθέτει σύγχρονο ελαιοτριβείο, το οποίο βρίσκεται εγκατεστημένο σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Συνεταιρισμού στην περιοχή του Ζυμβραγού. Το ελαιοτριβείο διαθέτει σύγχρονη γραμμή ελαιοτρίβησης, ανοξείδωτες δεξαμενές αποθήκευσης, και άρτιες υποδομές. Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000 και το ελαιοτριβείο είναι πιστοποιημένο για την άλεση βιολογικού ελαιολάδου.

Αναλυτικά η σχετική πρόσκληση του Δ.Σ του Συνεταιρισμού

Την Κυριακή 27 Οκτώβρη και ώρα 11:30 π.μ. καλούνται τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζυμβραγού, οι πελάτες και οι φίλοι του Συν/σμού στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων μας στο κτήριο των γραφείων.

Θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα στο κτήριο του ελαιουργείου.

Με την ευκαιρία της συνάντησης μας θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του μνημείου των πεσόντων του χωριού μας.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook