Χανιά | «Έφηβοι εν δράσει» – Το 4ο τεύχος του περιοδικού των μαθητών του ΓΕΛ Αλικιανού

χανιά-έφηβοι-εν-δράσει-το-4ο-τεύχος-1771823

Το 4ο τεύχος του περιοδικού μας ΈΦΗΒΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ είναι γεγονός! Το Γελ Αλικιανού Χανίων εξέδωσε το τέταρτο τεύχος της ετήσιας μαθητικής έκδοσης του περιοδικού ΕΦΗΒΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ .

Οι μαθητές για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν με συνέπεια, ενθουσιασμό και όρεξη να δημιουργήσουν ένα περιοδικό που αντιπροσωπεύει την μαθητική τους ζωή αλλά και την ανάγκη για εξωστρέφεια. Αυτό άλλωστε είναι και ένα από τα ζητούμενα του σύγχρονου σχολείου, η σύνδεσή του με την κοινωνία, μια σχέση αλληλένδετη και παραγωγική.

Σε αυτό το τεύχος οι αναγνώστες θα περιηγηθούν σε όλα εκείνα τα ωραία που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο, άρθρα, παρουσιάσεις, επισκέψεις και πολλά άλλα! Οι υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος, Ανδρονίκη Κοκοτσάκη, φιλόλογος και ο Κυριάκος Κουμάκης, πληροφορικός, ευχαριστούν τους μαθητές για την άψογη συνεργασία, τον σύλλογο καθηγητών για την στήριξη, την διεύθυνση του σχολείου, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ιδιαιτέρως την κ. Ζομπανάκη Κατερίνα που πάντα στηρίζει τις προσπάθειες του σχολείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook