Χανιά | Εδώ έγινε το τροχαίο στον Άγιο Ονούφριο – Εσείς βλέπετε το… STOP; | Photo

χανιά-εδώ-έγινε-το-τροχαίο-στον-άγιο-ο-901223

“Ξινά” βγήκαν τα γενέθλια σε έναν Χανιώτη που ήθελε να γιορτάσει το περασμένο Σάββατο σε φιλικό σπίτι στην περιοχή του Αγίου Ονουφρίου, καθώς τόσο ο ο οδηγός της μηχανής, όσο και ο συνεπιβάτης του, τραυματίστηκαν ελαφρά σε τροχαίο με διερχόμενο αυτοκίνητο, δείτε ΕΔΩ.

Μολονότι, προς τιμήν του ο νεαρός οδηγός της μηχανής, που την γλύτωσε με κάποια ράμματα, ανέλαβε παρουσία και της τροχαίας την ευθύνη του ατυχήματος, αφού παραβίασε STOP, με καταγγελία του στο zarpanews.gr επισημαίνει την επικίνδυνότητα του σημείου, λόγω έλλειψης ορατότητας, ώστε να μην θρηνήσουμε στο μέλλον κάποια θύματα.

“Πήγα σε ένα σπίτι φίλου μου για να γιορτάσουμε τα γενέθλια. Οδηγώντας σε μία περιοχή με βίλες που πήγαινα για πρώτη φορά, ήταν μία διασταύρωση, που λόγω των πλούσιων φύλλων του δέντρων που προεξείχαν από τη βίλα, δεν φαινόταν καθόλου. Μέσα εκεί στις φυλλωσιές, όμως υπήρχε «χωμένο» κι ένα STOP το οποίο μόνο αν πας ακριβώς από κάτω μπορείς να το διακρίνεις…» δήλωσε στο zarpanews.gr ο άτυχος άνδρας, που κατήγγειλε το συμβάν, προκειμένου όπως είπε να μην κινδυνέψουν στο μέλλον άλλοι οδηγοί, που θα κινούνται στην περιοχή”.To zarpanews.gr βρέθηκε για αυτοψία στο σημείο του τροχαίου  στην οδό Καλλέργη και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το πρόβλημα με τη σήμανση, είναι υπαρκτό.  Χρειάζεται να έχεις… μαντικές ικανότητες, για μπορείς να διακρίνεις ότι μέσα στα φύλλα των δέντρων «κρύβεται» ένα  «καμουφλαρισμένο» STOP… ξεθωριασμένο και ξεβαμμένο από τα χρόνια.Ωστόσο, όπως φαίνεται και στις κάτωθι φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το zarpanews.gr το σημείο αυτό δεν είναι το μόνο, που υπάρχει πρόβλημα με τη σήμανση, καθώς σε απόσταση λίγων μέτρων , υπάρχουν κι άλλα «κρυμμένα– παγίδες» STOP, τα οποία δεν φαίνονται από το δρόμο και αποτελούν κίνδυνο θάνατο για τους διερχόμενους οδηγούς, ιδιαίτερα το βράδυ.zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Εδώ έγινε το τροχαίο στον Άγιο Ονούφριο – Εσείς βλέπετε το… STOP; | Photo

  1. Αυτοί που περνάνε καθημερινά από εκεί κάτοικοι και μη που ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει και τον κίνδυνο που καραδοκεί με τον κάθε ανυποψίαστο οδηγό δεν έχουν σκεφτεί να μεριμνήσουν να ενημερώσουν της αρμόδιες υπηρεσίες??Η ακόμη να αναλάβουν οι ίδιοι αν υπάρχει κόλλημα από τον δήμο να κόψουν δύο κλαδιά??? Όλα στο πιάτο???

  2. Μπα οι κατοικοι μαλλων ειναι στο κοσμο τους ολα τα ριχνουμε στο δημο , βλεπω οτι αρκετα κλαδια ανηκουν στου ιδιοκτητες των οικοπεδων που ειναι ευθυνη τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook