Χανιά | Έχασαν τον γάμο επειδή… άργησαν να μαζέψουν τα πεσμένα δέντρα από την Εθνική οδό | Photos

χανιά-έχασαν-τον-γάμο-επειδή-άργησαν-846207

Ίσα ίσα την… «χαιρετούρα» πρόλαβαν δεκάδες καλεσμένοι από τα Χανιά, σε γάμο-βάπτιση που είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής στο Ηράκλειο.

Ο λόγος; Είχαν αποκλειστεί για πάνω από τρεις ώρες στο σημείο που έπεσαν τα καμμένα δέντρα στον Αποκόρωνα, θύματα της ασυνεννοησίας και της… γραφειοκρατίας για την απομάκρυνσή τους.

Όπως αναφέρουν μάρτυρες στο zarpanews.gr, δημιουργήθηκε ένα αλαλούμ ανάμεσα σε δασαρχείο, Περιφέρεια και Δήμο για το ποιος έχει την ευθύνη της διευθέτησης του προβλήματος, με αποτέλεσμα τα πούλμαν που ξεκίνησαν κατά τις 9.30 από τα Χανιά να «ξεμπλοκάρουν» από το σημείο στο Φρε μετά τις 2 το μεσημέρι!Πρέπει να σημειωθεί ότι τα ΙΧ αυτοκίνητα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία τους και να περάσουν από τους Αγίους Πάντες, όμως λόγω βάρους, πούλμαν και φορτηγά αναγκάστηκαν να περιμένουν.

Άλλη μία φορά στα Χανιά που η γραφειοκρατία επικρατεί της λογικής και της πρακτικότητας, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως ακούστηκε, έψαχναν την άδεια του δασαρχείου για να κόψουν τα πεσμένα στο δρόμο καμμένα δέντρα…

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Έχασαν τον γάμο επειδή… άργησαν να μαζέψουν τα πεσμένα δέντρα από την Εθνική οδό | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook