Χανιά | Δύσκολη και η επόμενη τουριστική χρονιά – Ισορροπία μεταξύ ασφάλειας και διακοπών το ζητούμενο λέει η διευθύντρια της Apollo

χανιά-δύσκολη-και-η-επόμενη-τουριστικ-1117416

Ισορροπία και σταθερότητα είναι οι προϋποθέσεις,  για να είναι η επόμενη τουριστική περίοδος με τις υπάρχουσες συνθήκες, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί ελέω της πανδημίας, καλύτερη από τη  φετινή που ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες.

Τα παραπάνω επεσήμανε μεταξύ άλλων η εμπορική διευθύντρια της Apollo κα Νίνα Χόρνεβαλ στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Πέμπτης με την Ένωση Ξενοδόχων νομού Χανίων, προκειμένου να γίνει ένας απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, αλλά και να μπουν στόχοι για το 2021.

Η κα Χόρνεβαλ τόνισε μεταξύ άλλων πως η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, και επεσήμανε πως αυτό ίσχυσε για όλους.

Αν και ανέφερε πως τα αποτελέσματα παρά τη δουλειά που έγινε δεν ήταν θετικά, εντούτοις το brand name της Ελλάδας κρατήθηκε ζωντανό.

Η κα Χόρνεβαλ για την κατάσταση που διαμορφώθηκε φέτος είπε πως ζητούμενο για να είναι του χρόνου καλύτερα τα πράγματα, είναι να υπάρχει μια σταθερότητα σε ότι αφορά σε ότι αφορά στα μέτρα προστασίας που παίρνονται κάτι που όμως υπονόησε δεν ίσχυσε.

Σημείωσε επίσης ότι η Ελλάδα έχει ένα καλό όνομα σε ότι αφορά την ασφάλεια των επισκεπτών.

Επεσήμανε χαρακτηριστικά πάντως πως «είναι απαραίτητο να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα, πρέπει να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο η ποιότητα, ενώ είναι απαραίτητη η ισορροπία μεταξύ των διακοπών και της ασφάλειας.»

Τέλος είπε πως η Apollo έχει προχωρήσει σε επέκταση της τουριστικής περιόδου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων κ. Μανώλης Γιαννούλης είπε πως πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό φέτος να παραμείνουν ασφαλείς και οι επισκέπτες αλλά και το προσωπικό των ξενοδοχείων, και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε.

Ανέφερε πως φέτος τα ξενοδοχεία που άνοιξαν φέτος ήταν σε ποσοστό 45%-50% με πληρότητα 45%.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook