Χανιά | Δυσαρέσκεια στο ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου για το περιστατικό με το μηχανάκι στο Γενικό Λύκειο – «Δεν θα επιτραπεί σε κανένα να δυσφημεί το σχολείο μας»

χανιά-δυσαρέσκεια-στο-επαλ-ακρωτηρίο-1771911

Την δυσαρέσκεια της εκφράζει η διεύθυνση του Πρότυπου ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στο Γενικό Λύκειο Ακρωτηρίου, με αναβάτη μηχανής ο οποίος εισέβαλε μέσα στον χώρο του σχολείου, δείτε ΕΔΩ

Η διεύθυνση του σχολείου σε ανακοίνωσή της την οποία υπογράφει η διευθύντρια Ιωάννα Κίτσου, κάνει λόγο για παραπληροφόρηση από τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γενικού λυκείου Ακρωτηρίου που οδηγεί σε στοχοποίηση και δυσφήμιση του ΕΠΑΛ. Όπως διευκρινίζει η είσοδος του parking του ΕΠΑΛ είναι συνεχώς κλειστή για λόγους ασφαλείας, συνεπώς είναι αδύνατον να μπει μηχανάκι από αυτήν την είσοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«Με λύπη και αγανάκτηση διαβάσαμε τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του ΓΕΛ Ακρωτηρίου, σε συνεργασία με τον διευθυντή του ΓΕΛ Ακρωτηρίου, στοχοποιώντας το σχολείο μας.

Η παραπληροφόρηση του κ. προέδρου τον οδήγησε σε δυσφήμιση του Πρότυπου ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου αναφέροντας ΨΕΥΔΩΣ ότι κάποιο μηχανάκι μπήκε (πιθανώς!!!) από την είσοδο parking του ΕΠΑΛ, η οποία όμως είναι συνεχώς κλειστή για λόγους ασφάλειας, σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου, προς όφελος της ασφάλειας των μαθητών όλου του συγκροτήματος, όπως ήταν και τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, οπότε ήταν αδύνατον να μπει μηχανάκι από αυτή την είσοδο.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Διευθυντής του ΓΕΛ Ακρωτηρίου στην αναφορά του προς τον Διευθυντή ΔΔΕ Χανίων κ. Αμπελά ανέφερε ότι «το συγκεκριμένο δίκυκλο που οδηγούσε νεαρός με κράνος μπήκε, πιθανότατα από την πόρτα εισόδου του σχολικού λεωφορείου του ΕΕΕΕΚ, (του Ειδικού Σχολείου που συστεγάζεται εκεί) η οποία ήταν ανοικτή για την μετακίνηση των μαθητών». Ποιος λοιπόν και γιατί παραπληροφόρησε τον κ.πρόεδρο; Νοιώθουμε την ανάγκη να δηλώσουμε ότι δεν θα επιτραπεί σε κανένα να δυσφημεί το σχολείο μας.

Είναι απαράδεκτο τη στιγμή που υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στην εκπαίδευση, αντί να προσπαθούμε να συνεργαστούμε σαν συστεγαζόμενα σχολεία (γεγονός αναμφισβήτητο τα τελευταία δύο χρόνια μεταξύ των καθηγητών αλλά και των μαθητών), κάποιοι να υιοθετούν την εύκολη λύση θέλοντας να διχάσουν τα παιδιά, να χτίσουν ξανά διαχωριστικούς τοίχους ντροπής, κατηγορώντας μονομερώς και μάλιστα ψευδώς τα παιδιά του ΕΠΑΛ».

Νωρίτερα και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Παναγιώτης Αμπελάς, μιλώντας στο zarpanews.gr, κατέστησε σαφές πως ο μαθητής δεν μπήκε από το ΕΠΑΛ, δείτε ΕΔΩ

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook