Χανιά | Δύο «πλωτά παλάτια» με πάνω από 5.000 επισκέπτες στη Σούδα | Photos

χανιά-δύο-πλωτά-παλάτια-με-πάνω-από-5-000-869581

Δύο εντυπωσιακά κρουαζιερόπλοια, που μετέφεραν πάνω από 5000 επισκέπτες στα Χανιά, φιλοξένησε για λίγες ώρες την Πέμπτη το λιμάνι της Σούδας.

Πρώτο κατέπλευσε στη Σούδα στις 10.00 και ΜSC Opera, το οποίο προερχόμενο από τη Μύκονο μετέφερε 2.340 επισκέπτες και 734 άτομα πλήρωμα. Το κρουαζιερόπλοιο, με παναμέζικη σημαία, θα αναχωρήσει στις 18.00 με προορισμό την Κέρκυρα. Δύο ώρες αργότερα στη Σούδα «έδεσε» στις 12.00 πμ το επιβλητικό «Emerald Princess», το οποίο επισκέπτεται τα Χανιά για 6η φορά φέτος. Το κρουαζιερόπλοιο μήκους 290 μέτρων και πλάτους 36 μέτρων, που ήρθε στη Σούδα από την Κέρκυρα, έδωσε την ευκαιρία στους 3.108 επιβάτες και τα 1162 μέλη του πληρώματος, όπως έγινε νωρίτερα και με τα άτομα του MSC Opera, να πάρουν μία «γεύση» από τις κρητικές γεύσεις και τα τοπικά αξιοθέατα, καθώς επίσης να κάνουν τις αγορές τους πριν αναχωρήσουν, στις 22.00 για την κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Αύριο εξάλλου αναμένεται στο λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο «Ηorizon».
zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Δύο «πλωτά παλάτια» με πάνω από 5.000 επισκέπτες στη Σούδα | Photos

  1. Πος και δεν έβαλαν κολονάκια στο λιμάνι να μην παρκάρει το καράβι? Αφού δεν θέλουμε τουρίστες έτσι δεν είπαν η πολίτες των Χανίων? Δήμαρχε απαράδεκτος κολονάκια γρήγορα μες το νερό! Και τα πολεμικά αεροπλάνα που πετούσαν σήμερα πανό από τα Χανιά απαράδεκτο βάλατε κολονάκια να τους κόψετε λίγο τον αέρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook