Χανιά | Δύο πνιγμοί και μία διάσωση σχεδόν ταυτόχρονα σε παραλίες της Κισσάμου

χανιά-δύο-πνιγμοί-και-μία-διάσωση-σχεδ-0

Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα με τους ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους στις θάλασσες. Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά, τα περιστατικά πνιγμού είναι πλέον πολύ συχνά

Δυστυχώς, στην μεγάλη αυτή λίστα έρχονται να προστεθούν δύο ακόμη. Χθες, ένας άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην παραλία του Δραπανιά, στην Κίσσαμο. Σε αυτή την περίπτωση, λουόμενοι, ναυαγοσώστες καθώς και πυροσβέστης -που βρέθηκε στο σημείο έπειτα από περιπολία- έσπευσαν να δώσουν στον λουόμενο τις πρώτες βοήθειες, ήταν όμως ήδη αργά.

Ακόμη ένα περιστατικό, έλαβε χώρα στην παραλία Μαύρος Μόλος του δήμου Κισσάμου, με έναν άτυχο άνδρα, 62 ετών να χάνει τις αισθήσεις του.

Ωστόσο, καλό νέο έρχεται από την τρίτη περίπτωση, στην οποία επενέβη αστυνομικός του Α.Τ Κισσάμου που κατάφερε να διασώσει αλλοδαπό με την βοήθεια των ναυαγοσωστών.

Να σημειωθεί πως ακόμη ένας πνιγμός σημειώθηκε την Πέμπτη στην παραλία του Καλαθά, με θύμα μία 70χρονη γυναίκα (δείτε ΕΔΩ).

Η τραγωδία στις παραλίες της Κρήτης, έχει κινητοποιήσει μέχρι και τις αρχές, αφού πλέον έχουν ξεκινήσει εντατικά τις περιπολίες στις παραθαλάσσιες περιοχές.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook