Χανιά | Δύο μέρες αφιερωμένες στα αδέσποτα – Tο bazaar της Φιλοζωικής γεμάτο αντικείμενα για καλό σκοπό | Photos

χανιά-δύο-μέρες-αφιερωμένες-στα-αδέσπ-1540566

Ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου το bazaar που διοργανώνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων».

Αυτό το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί ως τις 7:30 το απόγευμα το πάρκο Ειρήνης και Φιλίας «πλημμυρίζει» με βιβλία και μικροαντικείμενα για την ενίσχυση του Συλλόγου και την αγάπη για τα αδέσποτα.

Το bazaar διαθέτει βιβλία για κάθε γούστο, μπρελόκ, χειροποίητες τσάντες, πορτοφόλια, παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, κοσμήματα και λογιών λογιών αξεσουάρ.

Η Φιλοζωική καλεί όλους τους Χανιώτες να στηρίξουν τον αγώνα της και επίσης μαζεύει φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων ΚΙΦΑΧ.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Δύο μέρες αφιερωμένες στα αδέσποτα – Tο bazaar της Φιλοζωικής γεμάτο αντικείμενα για καλό σκοπό | Photos

  1. Ο/Η Την γνωριμία με την κατάντια σας θα την κάνετε φέτος το χειμώνα ! Να υποθέσω πως το μπαρπικιού αδέσποτων έρχεται λέει:

    Για τους …..αδέσποτους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, στους δρόμους και στις σκηνές ποτέ θα κάνετε έρανο για ναρθω ? Θα μου πεις : σιγά τώρα μη ανεβάσουμε τους ……..ανθρώπους στο ίδιο επίπεδο με τα αδέσποτα κοπρόσκυλα ! αλλά εγώ εκεί θά έρθω οταν θα γίνει εκδήλωση υπέρ των ανθρώπων όχι των ζώων και βέβαια εκδήλωση από φυσιολογικούς και υγιείς ανθρώπους !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook