Χανιά | Δυναμικό παρών στην έκθεση Xenia από την Bouzakis Bros Marine | Photos

χανιά-δυναμικό-παρών-στην-έκθεση-xenia-από-1575287

Δυναμικό παρών έδωσε για ακόμα μία χρονιά η χανιώτικη εταιρεία BOUZAKIS BROS MARINE στην έκθεση XENIA, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 26, 27 & 28 Νοεμβρίου 2022 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα και αποτελεί θεσμό για τον ξενοδοχειακό αλλά και τον ευρύτερο τουριστικό κλάδο.

H Bouzakis Bros Marine είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος διεθνώς καταξιωμένων προϊόντων και λύσεων σε 13 χώρες και δραστηριοποιείται στην υλοποίηση τεχνικών έργων στη θάλασσα, όπως πλωτές εξέδρες και προβλήτες, πλωτά συστήματα φύλαξης σκαφών, σύγχρονες υπηρεσίες οικολογικής αγκυροβολίας κ.α.

Με πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, η Bouzakis Bros Marine πρωτοπορεί στον συγκεκριμένο τομέα, έχοντας στο portfolio της πλήθος έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με τη συμμετοχή της στην XENIA, απευθυνόμενη τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες, η εταιρεία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις καινοτόμες μεθόδους που εφαρμόζει στα έργα που υλοποιεί, τα οποία είναι custom-made, απόλυτα προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bouzakis Bros Marine, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της: www.boatlifts.gr

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook