Χανιά | Δράση Εθελοντικού καθαρισμού του πάρκου της Λίμνης Αγιάς

χανιά-δράση-εθελοντικού-καθαρισμού-τ-933560

Την Κυριακή στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στο πάρκο της Λίμνης Αγιάς (Αγυιάς), εθελοντικός τμηματικός καθαρισμός, για την πρόληψη του κινδύνου πυρκαγιάς ενόψει της Καλοκαιρινής περιόδου ενώ παράλληλα θα γίνει και απορρύπανση του περιβάλλοντος χώρου.

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιεί τη δράση σε συνεργασία με το Εθελοντικό Κλιμάκιο Εκτάκτων Αναγκών Αγυιάς και το τάγμα Εθνοφυλακής της 5ης ΤΑΞ Πεζικού «V Μεραρχία Κρητών».

Η λίμνη της Αγιάς αποτελεί ένα μοναδικό υδροβιότοπο με πολλά ενδημικά είδη.  Στην εθελοντική δράση θα τηρηθούν οι κανόνες υγειονομικής ασφάλειας και για την αποφυγή συνωστισμού των μελών συλλόγων ή εθελοντών, καλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6977572123 (καθημερινά 8:00 – 14:30 & 17:30 – 21:00) ή στο email: [email protected].

«Στα πλαίσια του εθελοντισμού, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, η Περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, γιατί κάθε πράξη που γίνεται εθελοντικά, έχει μεγαλύτερη αξία!», αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Τάσος Κουρουπάκης.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook