Χανιά | Δράσεις του δήμου Κισσάμου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

χανιά-δράσεις-του-δήμου-κισσάμου-με-αφ-958616

Ο Δήμος Κισσάμου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και θέλοντας να ενημερώσει- ευαισθητοποιήσει τους μαθητές των σχολείων μας διοργανώνει δράσεις για τις 3 και 4 Δεκέμβρη σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου και με την ηθοποιό – σκηνοθέτη Θεώνη Κουτσουνάκη.

Α. Ομάδα μαθητών από τα 2 Γυμνάσια θα συναντηθούν με τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου για αθλοπαιδίες και εικαστικές δημιουργίες.

Β. Ταυτόχρονα στα Λύκεια θα πραγματοποιηθούν βιωματικές δράσεις από το Κέντρο Κοινότητας με συντονίστρια την κ. Χρυσηίδα Πευκιανάκη.

Γ.  Στην είσοδο του Δημαρχείου Κισσάμου θα εκτεθούν οι εικαστικές δημιουργίες των μαθητών των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων μας.

4/12/2019

Α. Ομάδα μαθητών από τα Λύκεια (ΕΠΑΛ-ΓΕΛ) θα συναντηθούν με μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου συμμετέχοντας σε βιωματική δράση υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού-σκηνοθέτη κ. Θεώνης Κουτσουνάκη.

Β. Στα Γυμνάσια το Κέντρο Κοινότητας με την καθοδήγηση της κ. Χρυσηίδας Πευκιανάκη θα πραγματοποιήσουν σχετικό πρόγραμμα βιωματικών δράσεων.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook