Χανιά | Δράσεις για μαθητές και εκπαιδευτικούς από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα αφιερωμένο στην εκπαίδευση (μαθητές και εκπαιδευτικούς). Και σε αυτή τη διοργάνωση έχουn προγραμματιστεί προβολές και εργαστήρια για σχολεία – όπως πάντα –  όλες οι δράσεις είναι ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.

Στο πλαίσιο αυτό, τα σχολεία, μπορούν να συμμετάσχουν σε πρωινές προβολές με τμήματα τους, τα οποία θα προσέρχονται στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και θα παρακολουθούν τις προβολές. Επίσης μπορούν να συμμετάσχουν σε εργαστήρια ειδικά σχεδιασμένα για μαθητές και εκπαιδευτικούς που γίνονται τις πρωινές ώρες στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Με βάση τα παραπάνω παρακαλούμε να ενημερώσετε τις σχολικές μονάδες για να δηλώσουν τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των σχολείων τους.

Πληροφορίες για τις ταινίες (ημέρες και ώρες προβολής) καθώς και για τα
εργαστήρια, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://chaniafilmfestival.com/school-labs22/

Επίσης δίνεται η δυνατότητα για να παρακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο αριθμό προβολών online από την τάξη σας δηλώνοντας σχετικά συμμετοχή στο
https://chaniafilmfestival.com/online-provoles-gia-sxoleia

Στην ίδια διεύθυνση, θα βρείτε και τις ηλεκτρονικές φόρμες υποβολής αίτησης συμμετοχής στις προβολές και στα εργαστήρια. Σημειώνουμε ότι οι ΑΙΤΗΣΕΙΣ γίνονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Επίσης στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων έχουν σχεδιαστεί εννέα (14) εργαστήρια και masterclasses για ενήλικες, μέρος των οποίων αφορά την εκπαιδευτική κοινότητα.  Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο  https://chaniafilmfestival.com/masterclass2022

Σημειώνουμε τέλος ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του 10ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival,  το οποίο θα πραγματοποιηθεί  από την Τετάρτη 19 έως και το Σάββατο 29  Οκτωβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και online μέσα από το  www.chaniafilmfestival.com .

Το ημερήσιο πρόγραμμα προβολών καθώς και των παράλληλων δράσεων,
θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ στην διεύθυνση:  https://www.chaniafilmfestival.com.

Επίσης στην ίδια διευθυνση θα μπορείτε να βρείτε και τον κατάλογο του Φεστιβάλ, σε ηλεκτρονική μορφή.

Το 10ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και οι εκπαιδευτικές του δράσεις έχουν την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ