Χανιά | Σήμερα το δωρεάν σεμινάριο για τις συλλογικές συμβάσεις σε ξενοδοχεία – επισιτισμό

χανιά-σήμερα-το-δωρεάν-σεμινάριο-για-τ-1473044

Το 15ο ΠΤ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών διοργανώνει, δωρεάν σεμινάριο στα Χανιά με θέμα:

«ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ (Ελ. Βενιζέλου 28) και θα έχει διάρκεια 5 ώρες.

Χρόνος διεξαγωγής: Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ώρες διεξαγωγής: 16:00 έως 21:00

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι o κος Πέτρος Ραπανάκης, Οικονομολόγος πτυχιούχος ΑΒΣΠ – Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας και ανθρώπινου δυναμικού, Συγγραφέας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  • Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.

    Οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).

  • Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν με e-mail στο 15ο ΠΤ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 20 Μαρτίου 2023, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 20 Μαρτίου 2023, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Λήξη υποβολής συμμετοχών, ΔΕΥΤΕΡΑ 20/03/2023.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε να υποβάλλετε την αίτησή σας, μόνο εάν είσαστε σίγουροι για τη συμμετοχή σας.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν μόνο ηλεκτρονικά στο mail: [email protected].

Έντυπο αίτησης θα βρείτε ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του 15ου ΠΤ Δυτικής Κρήτης , στο email: [email protected]–e.gr, & στο τηλέφωνο 28210 94505.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook