Χανιά | Δωρεάν σεμινάρια σωματικού θεάτρου – Που και πότε θα πραγματοποιηθούν

χανιά-δωρεάν-σεμινάρια-σωματικού-θεά-1182735

Η «ΑΜΚΕ Στεροπή», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, του Δήμου Χανίων, της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, του Ελληνογαλλικού Συλλόγου Χανίων και του Πνευματικού Κέντρου Χανίων διοργανώνει στα Χανιά Σεμινάριο Σωματικού Θεάτρου από τις 25 ως και τις 29 Αυγούστου 2021, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων με τον Dimitri Rekatchevski και την Αντωνία Βασιλάκου.

Οι δύο εισηγητές είναι απόφοιτοι της Σχολής μιμικής – σωματικού θεάτρου του Marcel Marceau και διδάσκουν επί σειρά ετών τα συγκεκριμένα αντικείμενα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι απογευματινές 18.00 – 21.00. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στο σεμινάριο είναι 16 άτομα. Από το σεμινάριο θα επιλεγούν 5 γυναίκες και άνδρες με θεατρικές σωματικές ικανότητες, ηλικίας 18 – 50 χρονών, για τις ανάγκες της παράστασης Μίμος του Π. Πρεβελάκη.

Η παράσταση ανεβαίνει από την ΑΜΚΕ Στεροπή στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2021 στα Χανιά, στο πλαίσιο της δράσης “Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός” του ΥΠΠΟΑ και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, του Δήμου Χανίων, της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, του Ελληνογαλλικού Συλλόγου Χανίων και την αρωγή του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο, σε σκηνοθεσία Μ. Σειραγάκη και επιμέλεια κίνησης / χορογραφία Αντωνίας Βασιλάκου. Η παράσταση είναι παραγγελία του Φεστιβάλ Αντίβαρο (Ρέθυμνο) στην ΑΜΚΕ Στεροπή.

Οι ενδιαφερόμενοι / νες πρέπει να αποστείλουν μέχρι τις 24 Αυγούστου 2021, στη διεύθυνση [email protected], βιογραφικό σημείωμα με συμπληρωμένα τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κατά τη διάρκεια σεμιναρίου, δοκιμών και παραστάσεων τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα για τον Covid-19, οι συμμετέχοντες καλούνται επομένως να προσκομίσουν τα σχετικά πιστοποιητικά (εμβολιασμού, νόσησης, rapid test κλπ) και να προστατεύονται μέσω της χρήσης μάσκας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook