Χανιά | Με ελεύθερη είσοδο η έκθεση “Το Πνεύμα της Επανάστασης μέσα από την Τέχνη της Γαστρονομίας” στο Μοναστήρι του Καρόλου

χανιά-με-ελεύθερη-είσοδο-η-έκθεση-το-1084835

Την πρώτη έκθεση-boutique, με τίτλο “Το Πνεύμα της Επανάστασης μέσα από την Τέχνη της Γαστρονομίας”, που εμπνεύστηκε ο Chef Ιωσήφ Πετρώφ και εκτέλεσε η Π Gastronomy Stories, παρουσιάζει ο Ελληνο-Γαλλικός Σύλλογος Χανίων, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και του Γαλλικού Προξενείου Χανίων.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο μπαρ Μοναστήρι του Καρόλου, από την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, καθημερινά από τις 21:00 έως τις 23:00 και κάθε Τρίτη πρωί 11:00 με 13:00. (την πρώτη μέρα η έκθεση θα είναι επισκέψιμη από τις 19:00).
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πρόκειται για πέντε μοναδικές φωτογραφικές συνθέσεις από υλικά μαγειρικής, όλες εμπνευσμένες από και οδηγώντας προς το κεντρικό σύνθημα της Γαλλικής Επανάστασης (1789), “Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη”.

Ο Πετρώφ εξηγεί:

“Επανάσταση! Ζούμε καθημερινά, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε κοινωνικό, είτε σε εθνικό, μια τάση για επανάσταση. Μπορεί για τον καθένα μας να είναι μια μικρή ή μια μεγάλη επανάσταση. Ο δυναμισμός όμως της έννοιας αυτής παραμένει ο ίδιος…”

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook