Χανιά | Δωρεάν εκδήλωση για τις καινοτομίες της ελιάς και της κτηνοτροφίας – Πως να δηλώσετε συμμετοχή

χανιά-δωρεάν-εκδήλωση-για-τις-καινοτο-1311175

Μπορείτε να εγγραφείτε τώρα ΕΔΩ για τη δωρεάν υβριδική εκδήλωση (με δυνατότητα παρακολούθησης με φυσική παρουσία αλλά και εξ’ αποστάσεως) B2B της επόμενης εβδομάδας και να μάθετε για καινοτομίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κοινές προκλήσεις στους τομείς του ελαιόλαδου, της ελιάς και της κτηνοτροφίας.

Με παρουσιάσεις διάρκειας 15 λεπτών από 19 δημιουργούς καινοτομιών, αυτή η εκδήλωση θα επιτρέψει επίσης στους ενδιαφερόμενους να μιλήσουν απευθείας με τους καινοτόμους σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

Άτομα που καινοτομούν σε αυτούς τους τομείς, ερευνητές και εκπρόσωποι ιδιωτικών οργανισμών θα κάνουν παρουσιάσεις για ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών που σχετίζονται με τα ακόλουθα θέματα:

  • Επαναχρησιμοποίηση παραδοσιακών πρακτικών διαχείρισης αγροδασολίβαδων
  • Συγκαλλιέργεια και προετοιμασία για την αλλαγή του κλίματος σε ελαιώνες
  • Γεωργία ακριβείας
  • Μηχανήματα ελαιοποίησης και Προσδιορισμός οφέλους για την υγεία
  • Έλεγχος ταυτότητας ελιάς και ελαιόλαδου

Περιγραφές και των 19 καινοτομιών είναι πλέον διαθέσιμες στα ελληνικά στον Κατάλογο Καινοτομιών. Η προθεσμία εγγραφής για φυσική παρουσία στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ) έχει παραταθεί έως τις 13 Δεκεμβρίου για άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 ή έχουν πιστοποιητικό νόσησης από την ασθένεια.

Με συντονιστή τον Δρ. Παναγιώτη Καλαϊτζή, Συντονιστή Σπουδών και Έρευνας του Τμήματος Γενετικής και Βιοτεχνολογίας Οπωροκηπευτικών του ΜΑΙΧ, αυτή η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια υλοποίησης του έργου LIVINGAGRO που χρηματοδοτείται μέσω του προγράμματος ENI CBC Med 2014 -2020.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης ΕΔΩ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook