Χανιά | Δωρεά παραϊατρικού υλικού στο Αννουσάκειο από το Ίδρυμα Ιωάννη Λάτση

χανιά-δωρεά-παραϊατρικού-υλικού-στο-α-1117684

Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση», συνεχίζοντας την διαχρονική και ουσιαστική στήριξη του προς το Αννουσάκειο Ίδρυμα-Θεραπευτήριο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, και ανταποκρινόμενο (ευγενώς) σε παρακλητικό αίτημα του Προέδρου του Ιδρύματος Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου και του Διοικητικού Δντή Αιδ. Πρωτ. Αντωνίου Αρετάκη, προσέφερε μεγάλες ποσότητες παραϊατρικού υλικού.

Υλικό το οποίο χρησιμοποιείται ήδη για την προστασία των περιθαλπομένων στο Ίδρυμα:

(80 πρόσωπα στο Κέντρο Αποθεραπείας και 20 πρόσωπα στο Κέντρο Αποκατάστασης), συνολικά 100 οι ένοικοι του, στα πλαίσια αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης κορωνοϊού/Covid 19. Το παραϊατρικό αυτό υλικό συμπεριλαμβάνει: Αντισηπτικό βιοκτόνο,  οινόπνευμα, ρόμπες επισκεπτών, ποδονάρια, σκουφάκια μίας χρήσης, μάσκες χωρίς φίλτρο, μάσκες με FFP φίλτρο. Χιλιάδες τεμάχια και μεγάλες ποσότητες υλικού, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος, σημειώνει: «Ευγνώμονες οι ευχαριστίες μας προς το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση» και τους ανθρώπους του που με τόση αγάπη, καλοσύνη, φιλοτιμία και, κυρίως, ανθρωπιά ανταποκρίνονται στα κατά καιρούς αιτήματα μας. Αιτήματα αρωγής στην προσπάθεια ανακούφισης του ανθρώπινου πόνου, στήριξης και ενίσχυσης των εκατοντάδων εμπερίστατων και αναγκεμένων συνανθρώπων μας που, μέσα από τις προνοιακές, φιλανθρωπικές και κοινωνικές δομές του Αννουσάκειου Ιδρύματος, καθημερινά ωφελούνται και στηρίζονται.

Σε περιόδους κρίσεων, όπως αυτή που διανύουμε, δεν δοκιμάζονται μόνον οι αντοχές των πάσης φύσεως συστημάτων, αλλά και οι άνθρωποι. Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση», συνεχίζει να επιβεβαιώνει και την περίοδο αυτή, ότι οι άνθρωποι που το λειτουργούν και φέρουν την ευθύνη του διαθέτουν περίσσευμα καρδιάς, αρχοντιάς και αγάπης. Τους ευχαριστούμε καρδιακά.

Αναμένουμε και από Θεσμικούς Φορείς, οι οποίοι οφείλουν και έχουν χρέος στήριξης των δομών και δράσεων του Αννουσάκειου, Ίδρυμα εγνωσμένου κύρους και αναγνωσιμότητας για την ποιότητα των υπηρεσιών του στους εκατοντάδες ωφελουμένους του μέσα από τις πολλές και ποικίλες δομές: (Θεραπευτήριο, 2 Προγράμματα «Βοήθειας στο σπίτι», 4 Φυσικοθεραπευτήρια, Κινητή Ιατρική Μονάδα, Κοινωνικό Ιατρείο, Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Οδοντιατρείο, κ.α.), αναμένουμε λοιπόν και από όλους τους Θεσμικούς όπως ανταποκριθούν στο χρέος και την ευθύνη τους», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook