Χανιά | Δωρεά απινιδωτή από τους… Ολλανδούς της Παλαιόχωρας

χανιά-δωρεά-απινιδωτή-από-τους-ολλαν-996545

Την Δευτέρα 10.02.2020 το ζεύγος Γιάννης και Αδριάνα Κλάιντγενς, Ολλανδικής καταγωγής που ζουν πλέον μόνιμα στην Παλαιόχωρα, δώρισαν στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου έναν απινιδωτή για την κάλυψη αναγκών άμεσης αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών των δημοτών του.

Ο απινιδωτής παραδόθηκε στον Δήμο από το ζεύγος Κλάιντγενς παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σταματίας Σταυρίδου-Βλησίδη, των Αντιδημάρχων Εμμανουήλ Κουκουλά και Νικολάου Φιωτοδημητράκη, της εντεταλμένης συμβούλου για θέματα πολιτισμού και αθλητικού χαρακτήρα Αικατερίνης Καλαϊτζάκη – Περράκη και του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα τουρισμού και υπευθύνου πολιτικής προστασίας του Δήμου Στέλιου Καλογρίδη.

Παρόντες στην παράδοση ήταν και ο Πρόεδρος της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Σελίνου Ευτύχης Σφακιανάκης και το μέλος της ομάδας Πολύδωρος Μαρκουλάκης πρώην δημοτικός σύμβουλος.

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου τους ευχαριστεί θερμά για την ευγενική προσφορά τους, την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τις ανάγκες των κατοίκων του τόπου κατοικίας τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook