Χανιά | Δώρα Κυριακάκη: Καλό το κλίμα στην αγορά λόγω του τουρισμού

χανιά-δώρα-κυριακάκη-καλό-το-κλίμα-στ-1465405

Θετικά αποτίμησε την κίνηση στα καταστήματα την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Δώρα Κυριακάκη, μιλώντας το πρωί στο Zarpa Radio 89,6 και στους Άννα Παπακωνσταντίνου και Γιώργο Κολομπάκη:

«Αρκετοί ήταν οι καταναλωτές που κινήθηκαν στην αγορά, άλλοι βέβαια επέλεξαν την παραλία ή την εκδρομή λόγω του τριημέρου. Υπάρχει μια κινητικότητα λόγω της αύξησης του τουρισμού. Την ημέρα του Αγίου Πνεύματος στην αγορά κατέβηκαν και τουρίστες αλλά και όσοι δεν δούλευαν βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στα καταστήματα και να κάνουν κάποιες αγορές. Υπάρχει ένα καλό κλίμα. Ελπίζουμε να συνεχιστεί και έτσι όλη η σεζόν, όλο το καλοκαίρι.»

Εν αναμονή των εκπτώσεων 

Στο μεταξύ, καταστηματάρχες και καταναλωτές περιμένουν πως και πως τις θερινές εκπτώσεις, προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους σε χαμηλότερες τιμές. Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Δώρα Κυριακάκη, απηύθυνε κάλεσμα στους καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις: «Σαν εμπορικός σύλλογος καλούμε τους καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις, υπάρχουν τιμές και προϊόντα για όλα τα βαλάντια και μεγάλη ποικιλία. Οι θερινές εκπτώσεις θα αποτελέσουν ένα κίνητρο να βγει ο κόσμος. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος ζορίζεται πολύ.»

Τέλος, η κ. Κυριακάκη εμφανίστηκε αισιόδοξη για την πορεία της καταναλωτικής κίνησης λόγω του τουρισμού: «Κοιτάμε μπροστά, να υπάρχει ανάκαμψη λόγω του τουρισμού. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτό το τρίμηνο του καλοκαιριού, για να κινηθεί η αγορά μέχρι τον Οκτώβριο».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook