Χανιά | Δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων με ρόπαλα σε βάρος αστέγων

χανιά-δολοφονική-επίθεση-κουκουλοφό-934776

Απίστευτη δολοφονική επίθεση σε βάρος τριών αστέγων σημειώθηκε μια ημέρα μετά την απομάκρυνση από την αστυνομία, ατόμων από ακατοίκητο κτίριο στον Κουμ Καπί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ομάδα ατόμων με κουκούλες και ρόπαλα άρχισε να τους ξυλοκοπεί ενώ κοιμόντουσαν μπροστά από ακατοίκητο κτίριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Οι τρεις άστεγοι, θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των Χανίων με τραύματα.

Η ανακοίνωση του Κοινωνικού Στεκιού:

«Στην πόλη μας, ‘οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ’ απομάκρυνε πριν από λίγες μέρες άστεγους μετανάστες από κτίριο στην περιοχή του Κουμ Καπί στο οποίο είχαν βρει προσωρινό καταφύγιο.

Στην πόλη μας, σήμερα, Παρασκευή, γύρω στις 4 τα ξημερώματα, τρεις άστεγοι μετανάστες δέχθηκαν δολοφονική επίθεση στην ίδια περιοχή. Ομάδα ατόμων με κουκούλες και ρόπαλα άρχισε να τους ξυλοκοπεί ενώ κοιμόντουσαν μπροστά από ακατοίκητο κτίριο.

Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ στο παραπάνω γεγονός ήταν ‘άμεση’. Στο πρώτο τηλεφώνημα από το σημείο της επίθεσης ήρθε η απάντηση “ας έρθουν αυτοί [οι δαρμένοι] εδώ να κάνουν μήνυση”… εν τέλει αστυνομικοί εμφανίστηκαν μετά από μισή ώρα και δεύτερο τηλεφώνημα ενώ το ασθενοφόρο έφτασε πολύ αργότερα.

Αυτή είναι η προστασία τους προς τον άνθρωπο (γιατί κάποιους δεν τους θεωρούν ανθρώπους).

Αυτή είναι η φιλοξενία μας προς τον άλλο (μάλλον εξαντλήθηκε να σέρνεται πίσω από τουρίστες).

Και μην ξεχνάμε το έργο των τοπικών ΜΜΕ με εμετικές δημοσιεύσεις για τους “Παράνομους καταληψίες Σομαλούς” οι οποίοι παραβίασαν το ιερό της ιδιοκτησίας (για να επιβιώσουν).

Αρνούμαστε τη συνέχιση του διωγμού των κατατρεγμένων από ντόπιους μπράβους και φασίστες.

Αρνούμαστε να συνηθίσουμε το θάνατο και την παρέα του να κόβουν βόλτες έξω απ’ τις πόρτες μας.

Αρνούμαστε να αποδεχτούμε την αφωνία στη βαρβαρότητα.

Περισσότερα σύντομα.

Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών

Zarpanews.gr

 

17 thoughts on “Χανιά | Δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων με ρόπαλα σε βάρος αστέγων

  1. Στους άστεγους μάγκες και στους τουρίστες σούζα.
    Την στάση της «αστυνομίας» δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω καν.
    Εδώ καθημερινά επικροτεί δολοφονικές τροχαίες παραβάσεις, σε περιστατικά όπως το παραπάνω δεν θα το κάνει;
    Να χαιρόμαστε τα Χανιά μας, ή μάλλον ότι απέμεινε από αυτά.

    1. Οι τουρίστες έρχονται εδώ νόμιμα, μένουν στα ξενοδοχεία μας, τρώνε στις ταβέρνες μας και μας αφήνουν τα λεφτά τους. Οι λαθρομετανάστες έρχονται εδώ παράνομα, κάνουν κατάληψη όπου βρουν, και τα λεφτά που στην καλύτερη δουλεύουν ή στην χειρότερη κλέβουν τα στέλνουν στις πατρίδες τους. Ναι, προφανώς θέλουμε τους πρώτους και θα κάνουμε τα πάντα για να τους φέρνουμε και δεν θέλουμε τους δεύτερους και θα κάνουμε τα πάντα για να μην έρχονται.

  2. Τι πρόβλημα έχεις με τους τουρίστες Hondakia, όλο μαλακίες γράφεις. Τόσο κομπλεξικός είσαι. Θα στο ξαναπώ: ΜΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΐΖΕΙ…Όσο για την επίθεση μάλλον ΄τίποτα πρεζόνια ήτανε, που σφάζουν ο ΄ένας τον άλλο. Αυτό το βλέπουμε κάθε μέρα στην Αγορά ιδιαίτερα το βράδυ όπου ομάδες μεταναστών Αραβικής καταγωγής έρχονται στα χέρια με άλλες ομάδες από Βαλκάνια μεριά Αλβανούς και Βούλγαρους και πέφτουν ξύλο και μαχαιρώματα, και όλα αυτά για ναρκωτικά…

    1. Τις μαλακίες εδώ μέσα τις γράφεις εσύ οσφυοκάμπτη. Στο ξαναείπα ότι κανένας τουρισμός δεν με ταΐζει. Δεν μας αφορά το επάγγελμά σου, δεν φαίνεται να το χωνεύεις.
      Σιγά μην ήταν και Κινέζοι οι δράστες. Τους Αλβανούς και τους Άραβες δεν τους ενοχλούν οι άστεγοι. Μάλλον χαλάνε την εικόνα των άριστων Χανιωτών πλέον. Ηλίου φαεινότερο. Μην εκτίθεσαι. Δικά μας καλόπαιδα είναι. Τους ξέρουν οι φίλοι σου, αλλά κάνουν τα στραβά μάτια.

      1. Και όμως βλάκα παπαρολόγε ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΤΑΐΖΕΙ! Γιατί άμα φύγουν οι τουρίστες και δε μπει συνάλλαγμα στη χώρα το κράτος δε θα έχει να πληρώσει τους μισθούς, τις συντάξεις και τα επιδόματα που ΄κάτι παράσιτα σαν και εσένα ζουν. Όσο για την επίθεση σε αστέγους, πιστεύεις όντως ρε βλάκα ότι την έκαναν άριστοι αστοί Χανιώτες, έχεις καθόλου επαφή με την πραγματικότητα και την εισαγόμενη εγκληματικότητα που έχει εμφανιστεί στη πόλη μας τα τελευταία πέντε χρόνια και που διογκώθηκε με την πρώτη σας αριστερή κυβέρνηση. Τι να σου κάνει η αστυνομία πως να ελέγξει τις ορδές των εισβολέων που ανεξέλεγκτα εισβάλουν στη πατρίδα μας καθημερινά. Για αυτό πες στα φιλαράκια σου του στεκιού και του παλουκιού να μην ψάχνουν τίποτα φαντάσματα Χρυσαυγίτες ή πλούσιους αστούς γιατί λογικά η επίθεση ήτανε μάλλον ξεκαθάρισμα λογαριασμών…

        1. Τις αρλούμπες που αμολάς για τον τουρισμό τις προσπερνάω και θα σταθώ στο περιστατικό.
          Τα κρατικοδίαιτα φιλαράκια σου τι κάνουν για την εισαγόμενη εγκληματικότητα καραγκιοζάκο του πληκτρολογίου για τους νταβάδες της αγοράς 5 χρόνια τώρα; Τίποτα. Για ψάξου καλύτερα άριστε ποιος έσπασε στο ξύλο το καλοκαίρι ένα ζευγάρι Αυστριακών στη Σπλάντζια…ελληνάρες γόνοι γνωστής οικογένειας ήταν, αλλά δεν έβγαλαν τις αρχοντομουτσουνάρες τους φάτσα φόρα γιατί είχαν τα μέσα. Για ψάξου πριν λίγον καιρό πάλι ποιοι χτύπησαν τον ιδιοκτήτη μπυραρίας στο λιμάνι επειδή τους έκανε παρατήρηση που οδηγούσαν σαν τρελοί, με αποτέλεσμα να πάθει ρήξη νεφρού. Δικά μας καλόπαιδα ήταν. Για ψάξου πάλι για την επίθεση εναντίον γιατρού το 2015 στη Σπλάντζια. Μάντεψε πάλι ποιοι ήταν παλικαρά μου. Όλα αυτά υπάρχουν στο zarpa. Οπότε μάλλον εσύ δεν ζεις στα Χανιά για να δεις τι αλλοιώσεις έχει φέρει ο νεοπλουτισμός.
          Αλήθεια… τα κρατικοδίαιτα φιλαράκια σου πόσες τροχαίες παραβάσεις έχουν βεβαιώσει μέσα στα Χανιά που περνάνε τα στοπ αβέρτα και παραβιάζουν προτεραιότητες με τον ίδιο ζήλο; Γιατί τροχαία έχω να δω χρόνια. Τι φοβούνται; Μην πέσουν σε βύσμα και πάρουν δυσμενή μετάθεση; Έτσι μεταφράζεται το «δεν προλαβαίνουν»; Τα λες ή σου ξεφεύγουν;
          Σε αντίθεση με εσένα βέβαια ξεφτιλισμένε δεξιέ μακεδονομάχε, εγώ δεν ανήκω σε κανένα στέκι και σε πονάει. Είμαι απλός πολίτης που βαρέθηκε να βλέπει στα Χανιά την αμορφωσιά, τον νεοπλουτισμό και την ψευτομαγκιά να γίνονται ο κανόνας.
          Τον οποίο εσύ ως αμόρφωτος τενεκές, επιβεβαιώνεις.

          1. Είσαι αναρχοαυτόνομο σκουπίδι και δε συμμαζεύεται, και για να έχεις και τέτοιο μίσος για την αστική τάξη μάλλον πράμα απένταρος κατεστραμμένος αργόσχολος αναρχικός. Και θα στο ξαναπώ και εγώ άλλη μία φορά: ΜΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΐΖΕΙ…γιατί θα σου κόψω τα επιδόματα και τα συσσίτια και θα ψοφήσεις από την πείνα αχαΐρευτε τεμπελχανά. Και σιγά την μόρφωση κούριαλε που πήγες ρε βλάκα στο Harvard…

          2. Φίλε Hondakia,μη δίνεις σημασία σε οσφυοκάμπτες και δουλοπρεπείς,άστους στον ύπνο τους…

          3. Χριστόφορο2

            Οσφυοκάμπτη μου εγώ κερδίζω το ψωμί μου και μάλιστα με το παραπάνω. Γραμμένη έχω την αγράμματη «αστική» (νεοπλουτίστικη λέω εγώ) τάξη των Χανίων.
            Στο Harvard πλήρωσε για να τελειώσει ο κλόουν που έβγαλες πρωθυπουργό για να σου φέρει επενδύσεις και συκέ ανάπτυξη με τα ημέτερα φιλαράκια του.
            Μορφώσου καημένε μπας και γίνεις άνθρωπος, που περιμένεις τα 500 μεικτά από τον καραγκιόζη που δουλεύεις 6 μήνες το χρόνο. Θαρρείς ότι τρως ψωμί και κινείς και τα νήματα της οικονομίας. Όρσε!

            Γιώργος-Παλιά Πόλη

            Πλάκα έχουν οι τύποι φίλε. 😀

    2. Οταν γυρίζω σπίτι μου και δεν μου επιτρέπουν να περάσω γιατι ως σωστα πρόβατα που είναι πιάνουν ολα τα πεζοδρόμια και τους δρόμους κατα εκατοντάδες… οταν νομίζουν ότι όλα τους ανήκουν σε αυτή την πόλη … όταν δεν μπορώ να βρώ σπίτι για να ζήσω εδώ επειδή όλοι οι φραγκοφονιάδες βγαζουν ολα τα καλα τους στο rbnb … και δινουν τις τρύπες 500 ευρώ και μαλιστα μεχρι τον Ιουνιο λες και εγω δεν δικαιουμαι να αποκτήσω μια αξιοπρεπή ζωή …. όταν ακόμα και σε αυτές τις τρύπες των 500 πρεπει να δώσω εκαθαριστικό, να μην έχω κατοικίδιο, να μην ειμαι απο την αλβανία, να μην έχω αγόρι, εκτος κι αν ειμαι παντρεμένη, να μην εχω παιδιά γιατι κανουν φασαρία, να είμαι στρατιωτικός ή δασκάλα ή και να μην ειμαι γιατι δεν εχω σταθερή δουλειά αλλα ειμαι αναπληρώτρια…. όταν μου ζηταν να πιασω σπιτι και να δινω νοικι στα μαυρα και τέλος οταν η μονη δουλεια που βρίσκω ειναι σεζον με κανα 600 αρι στην καλυυυυτερη χωρις ρεπο, χωρίς υπερωρίε,ς χωρις διαμονή αλλα πάντα με το χαμόγελο στο στόμα για τους αγαπητούς πελάτες και μέσα στην εκμετάλλευση …ΝΑΙ με ενοχλούν οι τουρίστες… ΔΕΝ με έχουν ενοχλήσει ποτέ οι μετανάστες αλλα ακόμα κι αν το έκαναν δε θα τους έκρινα διαφορετικά απ ότι κρίνω κατι καλα παιδιά χανιωτάκια που ανθρώπους πους τους ζητούν να κάνουν ησυχία τα ξημερώματα γιατι δουλέυουμε το πρωι, αυτοι πολιορκούν την πόρτα μου και με βρίζουν αισχρά … ή κατι άλλους που παρενοχλούν στο δρόμο … ή κατι άλλους που για δεκα λεπτά κατεβάζουν ανήλικα σε στάσεις διότι δεν τους τα χαρίζουν και μάλιστα αργά το βράδυ… ή κατι άλλους που αλλαζουν σχολείο τα παιδιά τους για να μην είναι στο ίδιο με τους ξένους και μολυνθουν… και επειδη οσο συνεχίζω βρίσκω και άλλα παραδείγματα όχι δε με ενοχλούν οι αστεγοι και οι κολασμένοι αυτου του κόσμου που ζουν χωρίς αξιοπρέπεια γιατι έτυχε να γεννηθούν αλλου , σε πόλεμο , σε ανέχεια , σε άλλη θρησκεία και άλλο τρόπο ζωής… και μακάρι να μην βρεθώ ποτε στη θέση τους αλλα εύχομαι σε κατι τυπακια σαν εσένα να βρεθούν … και μετά να κρίνουν τους άλλους απο εκείνη την θέση και όχι απο την αφρόκρεμα που είστε όλοι εσείς οι χανιώτες… και είμαι και εγώ απο δώ αλλά ελπίζω να μην γίνω σαν εσάς… μονο αυτό ελπίζω . Και φυσικά αυτό ισχύει για αλλες πόλεις αλλα εδω πουλάμε και την μάνα μας να ευχαριστήσουμε τουριστάκια και αμερικανάκια αλλα τους άλλους, τους τους διαφορετικούς , τους ξένους ,τους αλλους που ήρθαν με βομβες πανω απο τα κεφάλια τους και αυτούς που ήρθαν να φάνε η να φάει το παιδί τους στη χώρα τους, τους συμπολίτες σας εσείς που έχετε σπίτια και ξενοδοχεία και μαγαζακια, που προσπαθούν να ζήσουν διπλα σας με αξιοπρέπεια τους πετάτε στην άκρη … συγχαρητήρια φιλοξενοι κρητικοι και κρητικοπούλες. Τώρα δώστε τιποτα στην εκκλησία και κανα κομμάτι ψωμι φιλανθρωπικο να νιώσετε οτι θα πατε στον παράδεισο γιατι έχετε καλη καρδιά

      1. Πόσο δίκιο έχετε πραγματικά!
        Δυστυχώς στην Αγία πόλη μας πάντα μας φταίνε οι ξένοι. Όχι εκείνοι που μας τα στάζουν, αλλά εκείνοι που κοιμούνται στα πεζοδρόμια φυσικά. Από αυτούς δεν έχουμε να κερδίσουμε φράγκα. Φυσικά ξένους και αναμαζωξιάρηδες χαρακτηρίζουμε και τους μη-Χανιώτες, που προσπαθούν να αλλοιώσουν το άριστο DNA μας.
        Πραγματικά το πόσο έχει φθαρεί ηθικά η τοπική κοινωνία, φαίνεται από τους χαρακτηρισμούς και τα κόμπλεξ ορισμένων εδώ μέσα, καθώς και την ασχήμια τις οποίας γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες στα Χανιά…με ότι κι αν σημαίνει αυτό.
        Όποιος δεν είναι του σιναφιού τους, αυτομάτως κατατάσσεται στους κρατικοδίαιτους ή τους τεμπελχανάδες που ζουν από τα επιδόματα που με τόσο κόπο εκείνοι πληρώνουν με τα 600€ το μήνα (τρομάρα τους). Δεν μπορούν αρκετοί να δεχτούν το διαφορετικό πέρα από τις παρωπίδες που τους έχουν βάλει για το πως μπορεί κάποιος να εργαστεί και να βγάλει χρήματα, αν η πρακτική του δεν συνάδει με τις δικές τους προσλαμβάνουσες και ερεθίσματα. Παθαίνουν κοκομπλόκο.
        Παρότι κι εγώ είμαι ντόπιος, λυπάμαι πραγματικά για τον μισανθρωπισμό πολλών συντοπιτών μου, χωρίς να τους τσουβαλιάζω βεβαίως στο σύνολό τους. Μια πόλη που δεν βίωσε ούτε στο 10% την κρίση και την εισροή μεταναστών που βίωσαν άλλες ελληνικές πόλεις, έχει γίνει πιο ξενοφοβική και μάλιστα για ανθρώπους άστεγους που κοιμούνται στα πεζοδρόμια. Εύχομαι κανείς μας να μην περιέλθει στην κατάστασή τους.
        Αφήσαμε τα χωράφια και την κτηνοτροφία και πιάσαμε το Airbnb, μπας και πλουτίσουμε εν μια νυκτί εις βάρος της αγωνίας συνανθρώπων μας για εύρεση στέγης. Μάλλον άνθρωποι πάψαμε να είμαστε στα Χανιά.
        Καλή μας φώτιση λοιπόν!

        Υ.Γ: Μην ξεχνάτε κάθε Κυριακή να πηγαίνετε στην εκκλησία αντλώντας την ψευδαίσθηση ότι θα γίνετε καλοί άνθρωποι.

  3. Καλημέρα.Υπάρχουν πολλά κτήρια κ σπίτια,τα οποία είναι άδεια κ »μαράζουν»,λόγω κληρονομικών,έχει πεθάνει ιδιοκτήτης κλπ.Αυτά,θα μπορούσε να τα ψάξει λίγο ο δήμος ή να βάλει αρμόδιους κ να χρησιμεύσουν σε κάτι,π.χ. για άστεγους κ οικονομικά αδύναμους….Αλλά εδω βλέπουμε ακόμα στην Εθνική οδό,να μην έχει γίνει ακόμα τπτ με τα χώματα κ απλά να τα έχουν »σπρώξει» στην άκρη,οπότε τι να λέμε…….Μόνο λόγια είμαστε όλοι……Καλά,το οτι κάποιοι χτύπησαν τους άστεγους,αυτό είναι απλά τραγικό…….

  4. εάν σας βαστάει περάστε βράδυ με οικογένεια με μικρά παιδιά από το πλάι της αγοράς προς τα πάρκινγκ του 1ου σχολείου!επίσης όλο το καλοκαίρι κάτω από του κλινάκη το ξενοδοχείο στην νέα χώρα ήταν μια παρέα άραβες άπω Αίγυπτο-Συρία που έκανε ναρκωτικά και τσαμπουκαλευόταν σε όποιον τους την έλεγε……τώρα αυτοί οι συναισθηματισμοί με τους μετανάστες παλιά με τους βουλγαρορομά-αλβανούς και τώρα με τους πακιστανοάραβες έχουν φέρει την εγκληματικότητα σε άλλο επίπεδο!

  5. Ειρηνη ημιν κοπελια…..γενικα ότι υπαρχουν φαινομενα στη πολη που δεν υπήρχαν πιο παλιά ισχυει…..πχ δεν υπηρχαν περιφερομενα πρεζονιδια δεν υπηρχαν ντιλεροφατσες κ γενικα δεν υπηρχε τοση διαχυτη μαγκια κλανια στη πολη……ας χαλαρωσουμε κ οι αστοι αλλά κ οι αναρχοσυνδικαλιστες της πολης(γελάνε κ τα τσιμεντα με τις κοινωνιολογικες ορολογιες)……απαιτειται λυση των πρόβληματων!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook