Χανιά | Διπλός απινιδωτής για την μονάδα covid από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών

χανιά-διπλός-απινιδωτής-για-την-μονάδ-1048182

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Χανίων αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κο Τάσο Βάμβουκα, τον Αντιπρόεδρο κο Ποντικάκη Παναγιώτη και τον Ταμία κο Αρχοντάκη Ευτύχη, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων κο Κατσαράκη Μανώλη, προσέφερε στην διοίκηση του νοσοκομείου παρουσία του Διοικητή κου Γιώργου Μπέα, του Υποδιοικητή κου Μανώλη Μπολώτη και του Προέδρου των εργαζομένων κου Βαρδή Γεωργιακάκη, διπλό απινιδωτή που θα εξοπλίσει την μονάδα COVID-19 για την κάλυψη των αναγκών της μονάδας.

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Χανίων, η επιχείρηση των Χανιωτών Φαρμακοποιών, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συνεχίζει να στηρίζει φορείς, οργανώσεις και συλλογικότητες, ικανοποιώντας ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Η σημερινή δράση στοχεύει στην ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων που αποτελεί τον βασικό πυλώνα στήριξης της δημόσιας υγείας του νομού μας.

Ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του νοσοκομείου ευχαρίστησαν την οικογένεια των φαρμακοποιών για την προσφορά τους. Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού και η Διοίκηση εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στη Διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας κατοίκων και επισκεπτών του τόπου μας.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook