Χανιά | «Δίνουμε το σύνθημα για την ανατροπή της Μητσοτάκης ΑΕ» – Εκδήλωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας

χανιά-δίνουμε-το-σύνθημα-για-την-ανατ-1481176

Εκδήλωση καλωσορίσματος νέων μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χανίων στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, ο αναπληρωτής Γραμματέας της ΚΕ του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης και ο πρώην Βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, οι οποίοι μίλησαν στους παρευρισκόμενους.

Η συζήτηση είχε ως βασικό άξονα τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες όπως είναι η ακρίβεια.

«Δίνουμε το σύνθημα για την ανατροπή της Μητσοτάκης ΑΕ. Μετά από τρία χρόνια ο κόσμος πρέπει να κάνει τη σύγκριση. Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 μέχρι το 2019. Πρέπει να συγκρίνει τι έκανε ο Μητσοτάκης. Ο κύριος Μητσοτάκης απλά παρακολουθεί την εκτίναξη του πληθωρισμού χωρίς να παίρνει το παραμικρό μέτρο. Ήρθε η ώρα να αναλάβει μια κυβέρνηση με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ για να φτιάξει όπως πρέπει τη χώρα».

Σχετικά με την περίπτωση συγκυβέρνησης με άλλο κόμμα, ο κύριος Πολάκης τόνισε «Εμείς κάνουμε προσκλητήριο σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις για τις εκλογές που θα γίνουν με την απλή αναλογική. Απευθύνεται σε όλους και στο ΚΚΕ. Το ΚΙΝΑΛ δεν το θέλει.» Μάλιστα, χαρακτήρισε ανέκδοτο την περίπτωση συνεργασίας με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον μέσο Έλληνα πολίτη, το θέμα της ακρίβειας είναι το κομβικότερο θέμα της ατζέντας. Παλιά και νέα μέλη μαζευόμαστε για να δώσουμε την εκκίνηση του αγώνα για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης. Την αλλαγή πολιτικής σελίδας», ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης

«Γίνεται μια προσπάθεια ο κομματικός ΣΥΡΙΖΑ να πλησιάσει τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι νιώθουμε ότι πλησιάζουμε στην τέλεια καταιγίδα. Οι ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις της Αριστεράς, οφείλουν να αναλάβουν να σώσουν τη χώρα και την κοινωνία», σημείωσε με τη σειρά του ο πρώην Βουλευτής Σπύρος Δανέλλης.

One thought on “Χανιά | «Δίνουμε το σύνθημα για την ανατροπή της Μητσοτάκης ΑΕ» – Εκδήλωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook