Χανιά | Δημοτικός Κήπος, όπως λέμε δημοτικό… parking | Photos

χανιά-δημοτικός-κήπος-όπως-λέμε-δημοτ-990096

Ένα ασυνήθιστο θέαμα «τράβηξε» το πρωί της Τετάρτης τα βλέμματα των επισκεπτών του  Δημοτικού Κήπου Χανίων, αφού ανάμεσα στα δέντρα και στο ζωολογικό κήπο με τα ζώα της κρητικής πανίδας, ξεφύτρωσε και ένας… γαϊδουρίστας.

Ο ασυνείδητος οδηγός, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr μετρέτρεψε αυτή την πολύτιμη όαση δροσιάς και αναψυχής για την πόλη μας, σε υπαίθριο πάρκινγκ, γιατί έτσι γούσταρε…

Προκειμένου να μην ξοδέψει λίγη ώρα, ψάχνοντας για κάποια ελεύθερη θέση στην περιοχή, «μπούκαρε» με το αυτοκίνητό του στο εσωτερικό του κήπου, άφησε το όχημά του στη σκιά και γλίτωσε και το περπάτημα.

Αδιαφορώντας παντελώς φυσικά, για το αν η στάθμευση του αυτοκινήτου δυσκολεύει την κυκλοφορία των επισκεπτών ή θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά μικρών και μεγάλων.Δυστυχώς όμως για κάποιους ασυνείδητους συμπολίτες μας, ότι και να πει κανείς είναι λίγο, αφού μπροστά στη βολή τους δεν υπολογίζουν τίποτα, καταλύοντας κάθε έννοια λογικής, σεβασμού και αξιοπρέπειας.

zarpanews.gr

 

 

2 thoughts on “Χανιά | Δημοτικός Κήπος, όπως λέμε δημοτικό… parking | Photos

  1. Είστε λίγο υπερβολικοί εκεί στο Zarpa νομίζω και σκληρόκαρδοι. Κρίνετε και κατακρίνετε από το περιτύλιγμα διότι δεν έχετε τη δυνατότητα να εντρυφήσετε στα δράματα των πολιτών με διαφορετικότητα και να δείτε πίσω από την εικόνα. Το συγκεκριμένο τετράτροχο βρίσκεται εκεί γιατί ο κάτοχος του πήγε να βρει τη χαμένη του οικογένεια. Όπως θα θυμούνται οι παλαιότεροι, αριστερά της στάθμευσης του τετράτροχου, πριν από κάποια χρόνια στεγαζόταν οι μαϊμούδες της πόλης μας. Λόγω οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, κάποιες απόδρασαν και μετανάστευσαν σε άλλες χώρες για ένα καλύτερο μέλλον, αφού οι φιλόζωοι κάτοικοι της πόλης μας δεν τους έδιναν πλέον ούτε ένα τσιγαράκι να καπνίσουν. Μία εξ αυτών των μαϊμούδων, μετά από χρόνια επιτυχημένης οικονομικής πορείας στην ξενιτιά (εξού και το τετράτροχο), πήρε το αυτοκίνητο της και επέστρεψε στην πόλη που την πρωτοφυλάκισε και με δάκρυα στα μάτια και αγωνία στην ψυχή πήγε στον δημοτικό κήπο να βρει τη χαμένη της οικογένεια. Ήλπιζε ότι κάποιος από την οικογένεια της θα ήταν ακόμα, μέσα σε εκείνο το κλουβί που κάπνισε το πρώτο της τσιγάρο. Για κακή της όμως τύχη, η μαϊμού χτυπημένη σκληρά από τη μοίρα για άλλη μια φορά διαπίστωσε ότι όχι μόνο κανένα μέλος της οικογένειας της δεν υπήρχε εκεί αλλά δεν υπήρχε ούτε ίχνος από το κλουβί. Εκείνη την ώρα λοιπόν και ενώ η μαϊμού έκλεγε με μαύρο δάκρυ εσείς και οι καλοθελητές σπιούνοι σας απαθανατίσατε το όχημα που με τόσο κόπο απέκτησε δουλεύοντας στα ορυχεία της Τασμανίας. Ντροπή σας, άντε να χαθείτε άκαρδοι παλιοχαρακτήρες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook