Χανιά | Δήμος Πλατανιά: “Μένουμε μαζί στο Σπίτι” ,ιστοσελίδα για τους πολύ μικρούς δημότες και δημότισσες

Ο δήμος Πλατανιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Παιδικού Σταθμού  Σκινέ, στα πλαίσια για την πρόληψη, αποφυγή  και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, δημιούργησε στα πλαίσια του πρώτου lockdown τον Μάρτιο  του 2020, ένα ιστολόγιο : https://paidikosskine.blogspot.com/

Το ιστολόγιο παρέμεινε ενεργό και μετά την άρση του lockdown τον Μάιο, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του διαδικτύου για μια περαιτέρω επικοινωνία με τα παιδιά και τους γονείς με τις διαθεματικές ενότητες που διενεργούνταν στον φυσικό χώρο του Παιδικού Σταθμού Σκινέ .

Σκοπό  είναι  να διατηρήσει  την επαφή των παιδιών με την δημιουργική απασχόληση και να δώσει ιδέες για δραστηριότητες στους γονείς, ώστε να περνούν δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Πλατανιά Χρυσάνθη Μαραγκουδάκη αναφέρει«….τώρα στην διάρκεια του δεύτερου lockdown, συνεχίζουμε να  προτείνουμε δραστηριότητες και ιδέες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Σίγουρα δεν  αντικαθίσταται  η  άμεση επικοινωνία, όμως είναι ο μοναδικός τρόπος για  είμαστε ΕΔΩ για εσάς και τους μικρούς μας φίλους! στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα στα παιδιά που μένουν σπίτι ότι είμαστε εδώ, δημιουργούμε, σχεδιάζουμε, μαθαίνουμε, τους δίνουμε την δυνατότητα να μην στερηθούν από την καθημερινή δημιουργική απασχόληση και την επαφή από το οικείο περιβάλλον του παιδικού σταθμού…».

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ