Χανιά | Δήμος Πλατανιά: Ιστοσελίδα από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Βουκολιών και Σκινέ

Οι παιδικοί Σταθμοί Βουκολιών και Σκινέ, του δήμου Πλατανιά, στα πλαίσια για την πρόληψη, αποφυγή  και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, δημιούργησαν    τους  παρακάτω συνδέσμους:https://paidikosvoukolion.blogspot.comκαιhttps://paidikosskine.blogspot.com/

Σε μήνυμα τους προς τους γονείς και τα παιδιά αναφέρει:

Αγαπητοί μας γονείς και παιδιά,

Σας καλωσορίζουμε στη καινούργια μας παρεούλα !!!! Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, θα σας παρουσιάζουμε δράσεις του σχολείου μας, θα σας προτείνουμε δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά στο σπίτι, θα ανταλλάζουμε ιδέες και απόψεις.

Μετά από τα τελευταία γεγονότα στη χώρα μας, με την πανδημία του κορονοιού, τα σχολεία μας έκλεισαν για αρκετές ημέρες. Πήραμε, λοιπόν και εμείς την πρωτοβουλία να είμαστε κοντά σας με έναν πιο διαφορετικό τρόπο…. προφυλάσσοντας την υγεία όλων μας μένοντας στο σπίτι!!!

Μένουμε…μαζί…στο σπίτι και περνάμε όσο τον δυνατόν πιο δημιουργικά το χρόνο μας, μέχρι να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί…!!!!

Κάθε εβδομάδα θα σας προτείνουμε παιχνίδια γύρω από ένα θέμα. Σκοπός μας είναι να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των γονέων, να κρατήσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών σας μέσω μιας δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ σας!!!! Το μυστικό ‘μπαουλάκι’ μας, θα κρύβει πολλούς θησαυρούς που θα πρέπει να ανακαλύψετε παρέα με τα παιδιά σας…ταξιδεύοντας  στο κόσμο της γνώσης!!!!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ….ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ…ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ…ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ…ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…

Η  Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη ευχαριστεί   τις εκπαιδευτικούς των ΠΣ Βουκολιών και Σκινέ  για την επιμέλεια και δημιουργία της δράσης , ενώ ο Δήμαρχος Πλατανιά Κος Μαλανδράκης Γιάννης , αναφέρθηκε ‘’…για την καινοτόμα , έξυπνη και δημιουργική πρωτοβουλία των Παιδικών Σταθμών Βουκολιών και Σκινέ, που ήδη έχει κινήσει μεγάλο ενδιαφέρον, σε μικρούς αλλά και μεγάλους…!’’

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ