Χανιά | Δήμος Αποκορώνου: Αγροτικός δρόμος της δεκαετίας του ’60 στον Τσιβαρά – Ασφαλτόστρωση ζητάει η Λαϊκή Συσπείρωση

χανιά-δήμος-αποκορώνου-αγροτικός-δρό-1172010

Στα προβλήματα του οδικού δικτύου της περιοχής του Τσιβαρά της κοινότητας Καλυβών του δήμου Αποκορώνου , αναφέρεται με επιστολή της προς τον Δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη, η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ειδικότερα στην επιστολή γίνεται αναφορά για τμήμα του δρόμου στην τοποθεσία Ρέντα  «με πολλές, μικρές και μεγάλες  λακκούβες που καλύπτουν όλο το πλάτος του δρόμου και  χρειάζεται ψυχραιμία και ελιγμοί για να μην πάθουν ζημιά τα διερχόμενα οχήματα.»

Μάλιστα επισημαίνεται ότι «ο δρόμος αυτός δέχεται μεγάλο όγκο οχημάτων, γιατί είναι η πιο σύντομη διαδρομή προκειμένου να μεταβεί κάποιος από τον Βάμο  και τον Τσιβαρά στην Αλμυρίδα  και το αντίστροφο.»

Η επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης:

Προς τον κ. Δήμαρχο

Κοινοποίηση:   Δημοτικούς Συμβούλους

Θέμα. Αποκατάσταση βατότητας αγροτικού δρόμου.

Κύριε δήμαρχε,

στον οικισμό Τσιβαρά της κοινότητας Καλυβών στην τοποθεσία Ρέντα  υπάρχει ένα τμήμα  αγροτικής οδού  με πολλές, μικρές και μεγάλες  λακκούβες που καλύπτουν όλο το πλάτος του δρόμου και  χρειάζεται ψυχραιμία και ελιγμοί για να μην πάθουν ζημιά τα διερχόμενα οχήματα.

Ο δρόμος αυτός δέχεται μεγάλο όγκο οχημάτων, γιατί είναι η πιο σύντομη διαδρομή προκειμένου να μεταβεί κάποιος από τον Βάμο  και τον Τσιβαρά στην Αλμυρίδα  και το αντίστροφο.

Όταν βρέχει, ένα τμήμα του είναι  σχεδόν απροσπέλαστο από τα νερά και τις λάσπες, με αποτέλεσμα οι βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι να δυσκολεύονται να μεταφέρουν τις ζωοτροφές και τα προϊόντα τους.

Το θεωρούμε απαράδεκτο  να   ακούγονται  από κυβερνήσεις και τοπικούς άρχοντες  μεγάλα λόγια όπως «ανάπτυξη της υπαίθρου», «στήριξη του πρωτογενούς τομέα» κτλ. και να υπάρχουν για χρόνια, σε τέτοια κατάσταση αγροτικοί δρόμοι.

Η Λαϊκή Συσπείρωση  ζητά να ικανοποιηθεί το αίτημα των αγροτών της περιοχής να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος, και άμεσα να καλυφθούν  οι λακκούβες  με υπόβαση,  ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχήματος.

Οι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση

Μελισσάκης Νικήτας

Ζώης Σταύρος»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook