Χανιά | Δικάζεται ο πατέρας που επιτέθηκε στην δασκάλα – Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί και γονείς έξω από τα δικαστήρια

χανιά-δικάζεται-ο-πατέρας-που-επιτέθη-940551

Πλήθος εκπαιδευτικών και γονέων συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια στα Χανιά για την εκδίκαση του αυτοφώρου της υπόθεσης της επίθεσης γονέα εναντίον δασκάλας στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων στη Νέα Χώρα.

Με αυτήν τους την κινητοποίηση, θέλουν να διαμαρτυρηθούν για το περιστατικό, που δυστυχώς δεν είναι το μόνο, αφού όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο zarpanews.gr το μέλος του ΣΕΠΕ Χανίων, Σεραφείμ Ρίζος, «πρόκειται για μια άγρια δολοφονική επίθεση. Μιλάμε για κλωτσιές στο κεφάλι και μάλιστα μπροστά στα μάτια παιδιών. Δεν πρόκειται για μια απλή επίθεση. Θα μπορούσαμε να είχαμε οδηγηθεί και σε χειρότερα αποτελέσματα. Ωστόσο, μια τέτοια επίθεση είναι ένα αποπαιδι των πολιτικών των κυβερνήσεων που έχουν οδηγήσει σε υποβάθμιση της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών.

Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία, ούτε είναι μεμονωμένο περιστατικό. Το όνομα των εκπαιδευτικών»μειώνεται» συνεχώς. Επιπλέον, υπάρχει έξαρση των σεξιστικων φαινομένων και των επιθέσεων σε γυναίκες τον τελευταίο καιρό, όλα αυτά δεν είναι τυχαία.»

Από την πλευρά της, εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, τόνισε:

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Δικάζεται ο πατέρας που επιτέθηκε στην δασκάλα – Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί και γονείς έξω από τα δικαστήρια

  1. Προφανώς και πρέπει να τιμωρηθεί ο υπάνθρωπος που χτύπησε την δασκάλα-μπορούσε και να την είχε σκοτώσει- και θεός ξέρει τι έχει περάσει η δική του γυναίκα και τα κακόμοιρα παιδάκια του.

    Αλλά τι σχέση έχει αυτό με το να φεύγουν εκατοντάδες δάσκαλοι Δευτέρα πρωί από τα σχολεία, και να πηγαίνουν δικαστήρια για συμπαράσταση/καφέ!?

    Δλδ το νοσοκομείο ή η εφορία θα έκλεινε γιατί ένα κάθαρμα, το οποίο έχει συλληφθεί και δικάζεται κιόλας?! επιτέθηκε σε ένα γιατρό ή εφοριακό?! Μέρα παρά μέρα κλειστά θα ήταν όλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook