Χανιά | Διήμερη εξόρμηση και διανυκτέρευση στο ύπαιθρο ο Ορειβατικός

χανιά-διήμερη-εξόρμηση-και-διανυκτέρ-792514

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη ορειβατική εξόρμηση για να πραγματοποιήσει ανάβαση στην κορυφογραμμή των Χορευτρών, στις απολήξεις των ανατολικών Λευκών Ορέων, στην διαδρομή Πάτημα – Κάτω Αγόρι – Κορυφή Ομανιτέ, υψ. 1.187 μ. – Ασή Γωνιά, στην επαρχία Αποκορώνου, το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιανουαρίου 2019.

Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου για το χωριό Πάτημα Αποκορώνου, από όπου θα αρχίσει η πεζοπορία μέσα σε ρέμα, σε ανηφορική στράτα προς τα δυτικά, ως την περιοχή Κάτω Αγόρι, όπου θα διανυκτερεύσουν. Η διανυκτέρευση θα γίνει στο ύπαιθρο σε αντίσκηνα με ατομικά εφόδια. Την Κυριακή το πρωί, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα ανέβουμε στην κορυφή Ομανιτέ και μετά θα επιστρέψουμε στο ίδιο σημείο, για να ενωθούμε, με την ομάδα της μονοήμερης κυριακάτικης εξόρμησης του Συλλόγου και να κατηφορίσουμε όλοι μαζί στην Ασή Γωνιά.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι – άρβυλο) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), υπνόσακο και αντίσκηνο, αδιάβροχο αντιανεμικό μπουφάν και ζεστά ρούχα, σκούφο και γάντια, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα 13:00 μ.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην

ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr , μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 04/01.

Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Γεώργιος Πενθερουδάκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook