Χανιά | Διανομή τροφίμων κατ’ οίκον από τον Δήμο Αποκορώνου – Πότε θα ξεκινήσει

χανιά-διανομή-τροφίμων-κατ-οίκον-απ-921019

Ο Δήμος Αποκορώνου ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) ότι για λόγους αποφυγής του συνωστισμού και τήρησης των απολύτως αναγκαίων μέτρων αποτροπής εξάπλωσης του κορονοΐού, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων του προγράμματος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ στις οικίες ΟΛΩΝ των κατά περίπτωση δικαιούχων, ξεκινώντας από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ώρα 10:00 το πρωί.

Θα διανεμηθούν τα ακόλουθα είδη Παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, πελτές ντομάτας, ρύζι, φακές, φασόλια).

Η διανομή των τροφίμων με κατ’ οίκον επίσκεψη στις οικίες, πραγματοποιείται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, μετά από έγκαιρη τηλεφωνική ενημέρωση, μέσω γραπτών μηνυμάτων και χωρίς περιττή ταλαιπωρία για τους δικαιούχους. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κυρία Μπενάκη Χρυσούλα , στο τηλέφωνο 2825340312.

Η αλληλεγγύη του Δήμου Αποκορώνου και η εξειδίκευση των μέτρων συμπαράστασης, τώρα που «Μένουμε σπίτι» αφορά κάθε κοινωνική δράση και κάθε πολίτη, ηλικιωμένο/η που ανήκει σε ευπαθείς ομάδες. Ο Δήμος Αποκορώνου συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, ζητώντας από όλους να «Μείνουμε Σπίτι» Είμαστε εμείς εδώ για σένα!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook