Χανιά | «Κανένα έργο πνοής δεν έχει εξαγγελθεί και δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα στις Μουρνιές»

χανιά-κανένα-έργο-πνοής-δεν-έχει-εξαγ-1278742

Λόγο για στασιμότητα και οπισθοδρόμηση στις Μουρνιές, κάνει κάτοικος της περιοχής. Όπως υποστηρίζει, «κανένα έργο πνοής για τη δημοτική κοινότητα Μουρνιών δεν έχει εξαγγελθεί και δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, η στασιμότητα έχει παγιωθεί για την περιοχή μας περισσότερο από δεκαετία».

Πιο αναλυτικά:

«Αγαπητέ κ. Διευθυντή

Με λύπη μου διαπιστώνω πως η δημοτική αρχή θεωρεί, εμάς τους δημότες και κάτοικους της Δ.Ε. Ελευθ. Βενιζέλου, πολίτες τρίτης κατηγορίας και φτωχούς συγγενείς του διευρυμένου Δήμου Χανίων.

Κανένα έργο πνοής για τη δημοτική κοινότητα Μουρνιών δεν έχει εξαγγελθεί και δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, η στασιμότητα έχει παγιωθεί για την περιοχή μας περισσότερο από δεκαετία και απ’ ότι διαφαίνεται δεν πρόκειται να υλοποιηθεί κανένα έργο μέχρι τη λήξη της παρούσας θητείας.

Το τελευταίο διάστημα, χωρίς να υπάρχει δημόσια ενημέρωση προς το κοινό, το γραφείο εξυπηρέτησης της Δ.Ε. Ελευθ. Βενιζέλου (Μουρνιές-Νεροκούρου), της μεγαλύτερης πληθυσμιακά ενότητας μετά τα Χανιά, παραμένει κλειστό, διότι ο μοναδικός υπάλληλος του γραφείου κάνει νόμιμη χρήση της άδειας του ,όπως όλοι οι εργαζόμενοι άλλωστε, εννοείται δε πως είναι ανθρωπίνως αδύνατον να εργάζεται ένας υπάλληλος συνεχώς όλο το χρόνο χωρίς διακοπή.

Η προϊσταμένη αρχή του Δήμου μας αγνοεί προκλητικά, αδιαφορεί και απαξιωτικά φερόμενη προς όλους εμάς δε φροντίζει για την αναπληρωσή του υπαλλήλου τις ημέρες που απουσιάζει ώστε απρόσκοπτα να λειτουργεί το γραφείο και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία όσων επισκέπτονται αυτό.

Για το μόνο που θεωρούν τον τόπο μας ιδανικό είναι για σταθμό μεταφόρτωσης των απορριμμάτων!!!!!!!!!!!!!!! και για αποκλεισμό των Μουρνιών με μονοδρομήσεις μάλιστα χωρίς συναίνεση και διαβούλευση, όπως είχαν δεσμευτεί και υποσχεθεί ( τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!!!!!) και χωρίς να λάβουν υπ’ όψιν την εκφρασμένη γνώμη της πλειοψηφίας των κατοίκων μέσω του κοινοποιηθέντος ψηφίσματος της λαϊκής συνέλευσης.

Η στάση και η οπτική γωνία της δημοτικής αρχής για τη Δ.Ε. Ελευθ. Βενιζέλου σίγουρα δεν έχει ως γνώμονα την ανάπτυξη και την μελλοντική εξέλιξη της περιοχής αλλά τη στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση, όμως το ενεργό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας έχει τη θέληση τη διάθεση τη δύναμη και τη γνώση να αντιπαρατεθεί σε οποιαδήποτε ενέργεια υπονομεύει το μέλλον του τόπου μας και το δικό μας»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook