Χανιά | Διαμαρτυρία υγειονομικών ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό | Video

χανιά-διαμαρτυρία-υγειονομικών-ενάν-1306811

Συγκέντρωση ενάντια στο μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής μπροστά στην Αντιπεριφέρεια Χανίων.

«Αυτό το οποίο συμβαίνει δεν είναι λογικό. Είναι ένα γινάτι της Κυβέρνησης απέναντι σε αυτούς που δεν έσκυψαν το κεφάλι» ανέφερε εκπρόσωπος των υγειονομικών.

«Ζητάμε να επιστρέψουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ζητάμε να προσφέρουμε», προσέθεσε και επισήμανε ακόμα πως οι άνθρωποι αυτοί είναι απλήρωτοι επί δύο μήνες.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Διαμαρτυρία υγειονομικών ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό | Video

  1. Απληρωτοι?
    Αντε ναι ? Αν συνεχισουν ετσι μερικοι θα ζησουμε τις επικες περσινές στιγμες με κοσμο οντως απληρωτο , ετσι ειναι αγαπητοι δυστυχως , και που να δειτε στον ιδιωτικο τομεα.Δικαιολογιες δεν υπαρχουν τι παει να πει απληρωτοι , εμβολιαστειτε!!!!!
    Οποτε κανονιστε εξαιτιας αυτων που δεν εμβολιαζονται να οδηγηθουμε παλι στα ιδια.
    Εσεις και οι εκπαιδευτικοι(ευτυχως αυτοι εχουν ενα καλο ποσοστο εμβολιασμου) υποχρεωτικα και αμεσα μαλιστα για τη προστασια εκατερωθεν και ολων !

  2. Tο να κρυβεσαι πισω απο μια λεξη του τυπου υποχρεωοτικοτητα , γιατι οχι μονο εχετε υποχρεωση απο τη θεση που εργαζεστε αλλα μονοι σας πρεπει να το ζητατε το εμβολιο , για να δειτε που φτασαμε! Να μας πειτε ομως πως την εχετε δει …..τι ζητατε λοιπον ως προταση-αντιπροταση που θα επιφερει ασφαλεια σε εσας και τους γυρω σας. Προτασεις εχετε? Το να απαιτεις ειναι το ευκολο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook