Χανιά | Διαμαρτυρία των φοιτητών στο Αστικό ΚΤΕΛ – Ζητούν φθηνότερα εισιτήρια και συχνότερα δρομολόγια

χανιά-διαμαρτυρία-των-φοιτητών-στο-ασ-948426

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας στο Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων πραγματοποίησαν το μεσημέρι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, έπειτα από απόφαση του Συλλόγου Φοιτητών του Ιδρύματος, διεκδικώντας χαμηλότερο εισιτήριο, συχνότερα δρομολόγια και καλύτερες συνθήκες σε ότι αφορά στην μεταφορά τους από και προς τις σχολές τους.

Οι φοιτητές που προσήλθαν μαζικά στην σημερινή κινητοποίηση συναντήθηκαν με εκπρόσωπο του Αστικού ΚΤΕΛ θέτοντας τα παραπάνω ζητήματα για τα οποία ζήτησαν και σχετικές απαντήσεις από την διοίκηση της εταιρείας.

Σε ότι αφορά το κόστος της κάρτας διαδρομών από φθάνει τα 17 ευρώ το μήνα από την πλευρά του Αστικού ΚΤΕΛ ειπώθηκε πως δεν μπορεί να υπάρξει κάποια μείωση στην τιμή της ενώ το ίδιο ισχύει και για τα εισιτήρια.

Σχετικά με τα δρομολόγια από και προς το Πολυτεχνείο Κρήτης, όπου τέθηκε το πρόβλημα της συχνότητας τους, αλλά και νέων δρομολογίων προς το ίδρυμα από την πλευρά της εταιρείας δεν δόθηκε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, αν και επισημάνθηκε πως αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο μπορεί να υπάρξει κάποια λύση.

Επισημαίνεται πως ένα μέρος από το κόστος της τιμής του εισιτηρίου, καλύπτεται από το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Σημειώνεται  πως σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα οι φοιτητές θα συνεχίσουν της κινητοποιήσεις τους επιδιώκοντας συναντήσεις με εκπροσώπους της Αντιπεριφέρειας αλλά και του δήμου Χανίων.

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Διαμαρτυρία των φοιτητών στο Αστικό ΚΤΕΛ – Ζητούν φθηνότερα εισιτήρια και συχνότερα δρομολόγια

  1. Καλα κανουν οι φοιτητές κ διαμαρτυρονται για τις τιμές των εισιτηρίων του Αστικού Κτελ Χανιων καθως μια μηνιαια καρτα κοστίζει 80 ευρω και είναι υπερβολικό πόσο καθως σε αλλες πολεις κοστιζει μολις 30 ευρώ….επισης τα δρομολογια είναι σε μερικές περιπτωσεις εξωφρενικα αραιά κ δεν εξυπηρετουν όλες τις περιοχες της πολης κ τις περιαστικες περιοχες…ένα αλλο μειζον θεμα είναι η ανυπαρξια 24ωρης λεωφορειακης συνδεσης της πολης των Χανίων με το Αεροδρομιο της πολης…..σε κάθε σοβαρη πολη που είναι τουριστικος προορισμος υπάρχει 24ωρη λεωφορειακη σύνδεση της πολης με το Αεροδρομιο της πολης!!!!!!!!Ας το δουν όλοι οι φορείς η Δημοτικη Αρχη το Κτελ η διαχειριστρια εταιρεια του Αεροδρομιου Χανίων!!!!!!!!!!Ώστε να εξυπηρετουνται κ οι Χανιωτες κ οι τουριστες….ωστε να υπάρχει κ η επιλογη λεωφορειο κ όχι μόνο ταξί….ας ξεκολλησουμε από τις μονοπωλειακες λογικες επιτέλους!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook