Χανιά | Διαμαρτυρία με γιγαντοπανό στον λιμενοβραχίονα του Ενετικού Λιμανιού | Photos

χανιά-διαμαρτυρία-με-γιγαντοπανό-στο-1111488

Με γιγαντοπανό στο λιμενοβραχίονα του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία για την Επέμβαση της Αστυνομίας και την εκκένωση του κτιρίου του Πολυτεχνείου Κρήτης στο Λόφο Καστέλι.

Η συμβολική δράση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, ενώ το πανό έγραφε: «Κλείσανε τη ΡΟΖΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ».zarpanews.gr

7 thoughts on “Χανιά | Διαμαρτυρία με γιγαντοπανό στον λιμενοβραχίονα του Ενετικού Λιμανιού | Photos

    1. Θα σε ψηφισω για προεδρο. Κολυμπημα ολοι οι απλυτοι στο Κολομπο θελουνε, οι μπαχαλακηδες της καταληψης με το ετσι θελω!
      Α! Και ζαρπισμπα μαζι με κανα καρεκλιδι, οι αιωνιοι φοιτητες! 5 χρονια πες 6 χρονια φοιτητης και μετα διδακτρα ΑΔΡΑ και οι αναβολες ουτε παραμυθια! Κλιμακωτα, στα 6 αλλα, στα 7 παραπανω κλπ. Οχι να τους παρεχω εγω και ο καθενας εργαζομενος ΔΩΡΕΑΝ παιδεια και να τους στελνουνε οι ταλαιπωροι γονεις τους χρηματα!

  1. Μείνετε κρυμμένοι πισω απο το ανώνυμα σχόλια του Zarpa φασιστακια. Κι άμα ξεμουρισετε θα δοκιμάσουμε να δουμε άμα πατωνετε στον πατο του λιμανιού… Αλλιώς σε καμια πηγαδα… 20 μέρες τώρα η πολη είναι ανήσυχη για μια κατάληψη που χάθηκε, 2.000+ άτομα έκανα πορεια και βρίσκονται συνεχώς στο δρομο!!! Γιατί? Γιατί δε δεχόμαστε να ξεπουλάμε τα παντα σε αυτά τη ζωή σε σχέση με εσάς τους δεξιους… Γιατί? Γιατί έχουμε αξιοπρέπεια και παλευουμε για μια ελευθερία και όχι μόνιμα στην υποταγή…
    Αντε Καληνυχτα φασιστακια…

    ΥΓ. Μέχρι και στις εκλογές με Χανιώτη πρωθυπουργο παλι ο ΣΥΡΙΖΑ σας πηρε το νόμο…

    1. Εσύ Πετραν θα βάλεις τα φασιστάκια και τους δεξιούς στο πάτο του λιμανιού και του πηγαδιού? Παληκαράς!! Να χαρώ ιδανικά και ελευθερία!! Και αφού σε ενοχλούν τα ανωνυμα σχόλια γιατί δεν βάζεις το ονοματάκι σου? Δουλειά έχεις? ή η δουλειά σου είναι όλη μέρα να γράφεις για το κόμμα σου?

    2. Άραξε Πετράν κ ξεκουράσου, μην βαράς , γιατί θα χει κ άλλες πορείες από Δευτέρα, έχει πέσει πολύ δουλειά φέτος, πορεία στη πορεία , έχετε κουραστεί κ οι «φοιτητές» στα 45+ κ οι καθηγητές στα σχολεία , οι ίδιοι κ οι ίδιοι σε όλες τις φωτος. Πασοκοαναρχικοί από τα Lidl. Τα Χανιά έχεις δίκιο πάντα ΠΑΣΟΚΑΡΑ ήταν κ κουμάντο κάνει το απόλυτο 80s στερεοτυπο του παλιού καλού Κρητικού-Πασκοτζη-καπετάνιου.

  2. Καλα στα λενε Πετραν, κρυβεσαι πισω απο τον Αλεκο και τσι φουστες! Mα ετσι ειστε ολοι σας! Ο ΣΥΡΙΖΑ μακαρι να ξαναπαρει το νομο, αλλα με το 19-20% κυβερνηση δεν βγαζει. Αμε να πλυθεις και κανε κανα μεροκαματο, γιαυτο γεμισε η χωρα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ μεταναστες και ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ που τσ’αφηνε ο Αλεκος αλιμπερτους και μετα ξανακουβεντιαζουμε!
    Δεν λεω για Συριους, Παλεστινιους, Κουρδους, αλλα για ολους τσ’αλλους που αναμαζωξατε, κανοντας τραπεζια και πανηγυρια με τα λεφτα των Ευρωπαιων εργαζομενων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook