Χανιά | Διακοπή νερού λόγω επισκευής αγωγού – Δείτε σε ποιες περιοχές

χανιά-διακοπή-νερού-λόγω-επισκευής-αγ-713654

Διακοπή νερού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου σε περιοχές των Χανίων

Όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων, η διακοπή θα πραγματοποιηθεί λόγω αποκατάστασης βλάβης αγωγού ύδρευσης, που υδροδοτεί την περιοχή της συνοικίας Λενταριανών και της περιοχής του Βλητέ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 10-04-2019, από τις 08:30 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ., θα υπάρξει διακοπή νερού στην περιοχή της συνοικίας Λενταριανών και της περιοχής του Βλητέ.

Πιο συγκεκριμένα, η διακοπή θα αφορά την περιοχή Εργατικών Κατοικιών Λενταριανών, την περιοχή Φιντέλ Κάστρο καθώς και τις οδούς: Βαλυράκη, Μάντακα, Βρυσών, Σφακιωτάκη, Παπαδάκη, Θαλητά, Παπαναστασίου (από Βρυσών και πάνω), 1η Μάη, Μιχελογιάννη (από Βρυσών μέχρι Ροζάκηδων), Πρώϊμου, Γιαννουδοβαρδάκη, Λυκοβαρδή, Σάκη Καράγιωργα και παρόδους αυτής, Ακρωτηρίου (μέχρι και Σχολή Εμπορικού Ναυτικού), Βροντάκηδων, Ρουμελιωτάκη.

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί λόγω αποκατάστασης βλάβης αγωγού ύδρευσης Φ300 που υδροδοτεί την παραπάνω περιοχή.

Σημειώνεται ότι η διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook