Χανιά | Διαδραστική παρουσίαση για μικρούς και μεγάλους του βιβλίου “Φάρος” του Παναγιώτη Δημητρόπουλου

Μία διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου “Φάρος” του Παναγιώτη Δημητρόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 20.30 στο Ενετικό Λιμάνι, στο πλαίσιο της 8ης Έκθεσης Βιβλίου που διοργανώνει ο δήμος Χανίων σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της πόλης.

Το βιβλιοπωλείο Koukoubook, ο συγγραφέας, η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια – συγγραφέας Αννέτα Μαρκογιαννάκη, η εκπαιδευτικός – φιλόλογος Ανδρονίκη Κοκοτσάκη και οι ηθοποιοί Σοφία πατέλη και Νάσσος Κουμπαράκης θα μας ταξιδέψουν με τον καλύτερο τρόπο στον χρόνο, για να γνωρίσουμε 18 προσωπικότητες Ελλήνων και Ελληνίδων που διαχρονικά φωτίζουν της ζωής μας το ταξίδι και μας οδηγούν με ασφάλεια στο Αύριο.

Σχετικά με το βιβλίο:

Αριστοτέλης, Μέγας Αλέξανδρος, Υπατία, Δομήνικος Θεοτοκόπουλος, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Μαντώ Μαυρογένους, Καλλιρρόη Παρρέν, Σπύρος Λούης, Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή, Νίκος Καζαντζάκης, Γεώργιος Παπανικολάου, Η Κυρά της Ρω, Λέλα Καραγιάννη, Έλλη Σουγιουλτζόγλου, Κατίνα Παξινού, Σοφία Βέμπο, Μαρία Κάλλας, Νίκος Γκάλης. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, σπουδαίοι φιλόσοφοι και ξακουστοί στρατηλάτες, πρωτοπόροι επιστήμονες, αγωνιστές της Ελευθερίας, καλλιτέχνες και αθλητές άφησαν το αποτύπωμά τους στην ιστορία της ανθρωπότητας, κάνοντας πράξη το όραμά τους με πίστη σε υψηλά ιδανικά και αξίες, με ισχυρή θέληση και γενναιότητα. Γνωρίζοντας τη ζωή και το έργο τους, γνωρίζουμε την πατρίδα μας, την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Τα επιτεύγματά τους μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για όλα τα παιδιά, μα και για τους μεγάλους, για όλους όσοι αναζητούν έναν Φάρο να φωτίζει την πορεία της ζωής τους.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ