Χανιά | Διαδήλωσαν για την Πρωτομαγιά – Αντιδρούν στο εργασιακό νομοσχέδιο | Video+Photos

χανιά-διαδήλωσαν-για-την-πρωτομαγιά-1217716

Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στα Χανιά, εργαζόμενοι και μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων, για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς αλλά κυρίως εναντίον των αλλαγών στον εργασιακό τομέα που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Στη συγκέντρωση καλούσαν το ΠΑΜΕ, η ΑΔΕΔΥ, σειρά σωματείων εργαζομένων διάφορων κλάδων, ενώ ανακοίνωση για συμμετοχή είχε εκδώσει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δηλώσεις τους, εκπρόσωποι των οργανώσεων τόνισαν την ανάγκη αντίδρασης των εργαζομένων στην διαφαινόμενη κατάργηση του οκταώρου από την κυβέρνηση και κάλέσαν σε αγώνα για να μη χαθούν τα κεκτημένα αιώνων.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες αλλά και τις δηλώσεις που έκαναν ο Σήφης Αποστολάκης, πρόεδρος σωματείου Επισιτισμού Χανίων, η Μαρία-Άντζελα Χαλακατεβάκη, πρόεδρος σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων, ο Μανούσος  Σταυριανουδάκης, πρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων, ο Μανώλης Ξανθουδάκης εκ μέρους του σωματείου Οικοδόμων Χανίων, ο Γιάννης Περάκης, μέλος οργάνωσης Χανίων του ΚΚΕ-ΜΛ και ο Αντώνης Τσαλαπάκης, πρόεδρος του ΣΕΠΕ Χανίων.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Διαδήλωσαν για την Πρωτομαγιά – Αντιδρούν στο εργασιακό νομοσχέδιο | Video+Photos

  1. Έτσι μπράβο!
    Μην φάτε φέτος την φολλα των αφεντικών πως δεν πάνε καλά οι δουλειές κτλ
    Τοσα χρόνια που πήγαιναν καλά μας δώσανε κάτι παραπάνω?

    Οπότε συμμέτοχος μόνο στην χασουρα ο εργαζόμενος αλλά ποτέ στα κέρδη, έτσι να πούνε πάρε 50 ευρώ παραπάνω….
    Εν τω μεταξύ η ακρίβεια καλπάζει ιδίως στα σούπερ μάρκετ αλλά κανείς δεν ξεσηκώνεται..
    Άντε ζήσε με 600 ευρώ τον μήνα

  2. Είναι οι μπαχαλακιδες της αριστεράς κκε σύριζα μέρα25 που είναι ο εισαγγελέας να κάνει ένταλμα σύλληψη στο ριζο κάνει καταστροφές σε δημόσια περιουσία και χωρους…. Φτάνει ποια κύριε ριζε με το καθημερινο σου παραμύθι 42 κρούσματα έχουν τα Χανιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook