Χανιά | Δέντρο κρέμεται πάνω από κεφάλια περαστικών και ηλεκτροφόρα καλώδια – Ζητούν άμεση απομάκρυνση | Photos

Το πράσινο σίγουρα χρειάζεται σε μια πόλη, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που ξεφεύγουν από τον κανόνα.

Έτσι, στην οδό Περιβολίων 36-38, κάθετη της Μάρκου Μπότσαρη στα Χανιά, ένα δέντρο “αθάνατος” εξέχει και γέρνει πάνω από δρόμο και μάλιστα δίπλα σε ηλεκτροφόρα καλώδια.

Κάτοικοι της περιοχής τονίζουν ότι από τον δρόμο αυτόν περνούν και αυτοκίνητα και πεζοί, μεταξύ των οποίων και παιδιά, την ώρα που το δέντρο επικρεμάται πάνω από τα κεφάλια τους με προφανή κίνδυνο να πέσει, ειδικά σε περίπτωση δυνατού ανέμου.

Μάλιστα, δηλώνουν αγανακτισμένοι, καθώς, όπως υποστηρίζουν, τους τελευταίους δύο μήνες επανειλημμένα έχουν ενημερώσει τον Δήμο Χανίων για τον κίνδυνο και έχουν ζητήσει το δέντρο να απομακρυνθεί, πριν συμβεί κάποιο ατύχημα.

Ωστόσο, το δέντρο, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι ακόμα εκεί.

Μήπως να το απομακρύναμε πια;
zarpanews.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “δεντρο” λενε ο ασχετοι! το άνθος του αθανάτου είναι βρε όργια!
    εν τοιαυτη περιπτώσει, δεν μπορείτε μωρέ τρεις άνθρωποι με ένα σκοινί να το κατεβάσετε σιγά σιγά από την πλευρά που δεν έχει καλώδια ώσπου να σπάσει ο κορμός του; έλεος… σε μια κουταλιά νερό πνίγονται, συνήθισαν στον καναπέ και δεν ξέρουν μονάχοι τους να κάνουν ένα απλό πράγμα…

  2. Αυτοί οι αθάνατοι και οι ρίζες τους είναι η αιτία που δεν έχει φύγει το χώμα στα κεφάλια σας.
    Τελοσπαντων τόσα ξέρετε τόσα λέτε.ετσι και αλλιως ο δήμος χανιων όλα τα κόβει ας κόψει και αυτό να ευχαριστηθειτε, χωριάτες που τώρα δε θέλετε δένδρα αλλά τσιμεντο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ