Πτώσεις δέντρων στα Χανιά προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός | Photos

πτώσεις-δέντρων-στα-χανιά-προκάλεσαν-978058
Φωτο αρχείου

Από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους περαστικούς το πρωί της Δευτέρας στην οδό Μυλωνογιάννη, από την πτώση δέντρου σε αυτοκίνητο, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, που σφυροκοπούν τα Χανιά τις τελευταίες ώρες.

Οι θυελλώδεις άνεμοι έσπασαν ένα μεγάλο τμήμα του δέντρου, το οποίο κατέληξε πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα όχημα της Πυροσβεστικής με δύο άνδρες, οι οποίοι αφού απομάκρυναν αρχικά το αυτοκίνητο, στη συνέχεια έκοψαν με ηλεκτρικό πριόνι τα σπασμένα κλαδιά του δέντρου.Ωστόσο, κίνδυνο ατυχήματος εγκυμονεί ένα ακόμη δέντρο, που βρίσκεται σε απόσταση 100 περίπου μέτρων στην ίδια οδό, το οποίο έχει ξεριζωθεί και είναι σχεδόν ετοιμόρροπο.Κάτι που μάλλον φαίνεται πως είναι εν γνώση των αρμοδίων, αφού πως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr έχουν ξεκολλήσει οι πλάκες, αλλά και τα σίδερα που το στηρίζουν στο κατεστραμμένο πεζοδρόμιο και έχει τοποθετηθεί στο δέντρο κορδέλα σήμανσης.
Την ίδια στιγμή ένα κυπαρίσσι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr έπεσε στο οδόστρωμα και έχει κλείσει το δρόμο Μαρμαρά προς την Αγία, προκαλώντας πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Παρόμοιο σκηνικό και στα Περιβόλια Χανίων, όπου ένα ακόμη δέντρο έπεσε στη μέση του δρόμου, προκαλώντας διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αντωνίου Χονδράκη, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του zarpanews.gr

Νωρίτερα, οι θυελλώδεις άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα το ξεπάτωμα ενός ευκαλύπτου στη Λεωφόρο Σούδας (δείτε ΕΔΩ).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook