Χανιά | Δεν «ιδρώνει το αυτί» των παιδιών από κορονοϊό – Μαζεύονται «μπουλούκια» στα κλειστά σχολεία του Δήμου Κισσάμου

χανιά-δεν-ιδρώνει-το-αυτί-των-παιδιώ-990106

Το φαινόμενο μεγάλης συνάθροισης ανήλικων παιδιών στους αύλειους χώρους των κλειστών σχολείων του Δήμου Κισσάμου, αγνοώντας τα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης του κορονοϊού, επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι πρόεδροι της Α/θμιας και Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, εκφράζοντας παράλληλα παράκληση προς τους γονείς να περιορίσουν τα παιδιά τους στο σπίτι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

«Οι Πρόεδροι της Α/θμιας και Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κισσάμου  κ. Τουλουπάκης Θεόδωρος και κ. Θεοδωρογλάκης Μιχαήλ αντίστοιχα, θέλουν να σας ενημερώσουν ότι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κισσάμου  με κλείσιμο των εξωτερικών χώρων των σχολείων τοποθετώντας λουκέτο στις εξώπορτες και κλείνοντας την ηλεκτροδότηση των κτηρίων.

Παρόλα αυτά το τελευταίο διάστημα  παρατηρείται μεγάλη συνάθροιση ανήλικων παιδιών στους αύλειους χώρους των σχολείων πράγμα που είναι αρκετά ανησυχητικό για την διάδοση του κορωνοϊού.

Παρακαλούμε τους γονείς να περιορίσουν τα παιδιά τους στο σπίτι και να τους μεταφέρουν το αίσθημα ατομικής ευθύνης ακολουθώντας τα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης του κορνοϊού COVID-19 αυτά που ήδη έχουν ανακοινωθεί από την  κυβέρνηση».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook