Χανιά | Δεν μας έφταναν τα αυτοκίνητα, έχουμε και τα μηχανάκια | Photos

Καθημερινά οι πολίτες των Χανίων, κυρίως οι πεζοί, αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα με εκείνους τους οδηγούς. που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους πάνω στα πεζοδρόμια, δυσκολεύοντας κατά πολύ τις μετακινήσεις.

Τώρα, πήγαμε σε μια εξέλιξη της συγκεκριμένης συνήθειας, καθώς πλέον εκτός από αυτοκίνητα, και τα μηχανάκια παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια, όμως  δεν είναι μόνο ένα, αλλά εμφανίζονται σε…τριάδες.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες του zarpanews.gr, από τις οδούς Σφακίων και Αποκορώνου, που δείχνει ακριβώς το πρόβλημα. Ένας πεζός μπορεί να περάσει αν είναι μόνος του, με ιδιαίτερη δυσκολία. Εάν είναι μητέρα με καρότσι, θα πρέπει να κατέβει στον δρόμο.

Κανείς όμως δεν σκέφτεται πως στα Χανιά, έχουμε και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, που θα δυσκολευτούν αρκετά να διασχίσουν το πεζοδρόμιο, αφού το ένα από τα μηχανάκια είναι ακριβώς πάνω στην όδευση των τυφλών.

Μάλλον κάποιοι πιστεύουν ότι παίζουμε σε κάποιο videogame, και καλούμαστε καθημερινά, να ξεπεράσουμε κάθε είδους αποστολές στους δρόμους και τα πεζοδρόμια! Ευρηματικό…

Την επόμενη φορά, περιμένουμε να δούμε φορτηγό παρκαρισμένο πάνω σε πεζοδρόμιο…μόνο αυτό μας έλλειπε!

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΝέο περιστατικό κακοποίησης ζώου – Κλωτσούσε σκύλο στο πεζοδρόμιο
Επόμενο άρθροΝέα ημερομηνία για Power Pass: Η πληρωμή του Σεπτεμβρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ