Χανιά | Δεν είχε όπλο, είχε όμως φυσίγγια – Σύλληψη στον Αποκόρωνα

χανιά-δεν-είχε-όπλο-είχε-όμως-φυσίγγι-472150

Συνελήφθη, χθες (21.11.2020), το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (21.11.2020) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίες πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν εννέα φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Δεν είχε όπλο, είχε όμως φυσίγγια – Σύλληψη στον Αποκόρωνα

  1. Ερώτηση : όταν το κράτος και η αστυνομία δεν μπορεί να προστατεύσει τον πολίτη από τις έκαστο τάδε ς εγκληματίες που οι κυβερνήσεις έφεραν παράνομα γιατί κυνηγάτε τον πολίτη τόσο αμείλικτα και του αφαιρείτε το δικαίωμα να υπερασπιτει την ζωή τύπου και τη ζωή της οικογένειας του ? Εσείς και η κυβέρνηση πληρώνεστε από τους πολίτες όχι από τους λαθραίους, γιατί λοιπόν αφήνετε απροστάτευτους τους πολίτες που έχετε ορκιστεί να υπερασπίζεστε και αφήνετε τους λαθραίους να οπλοφορούν, να σκοτώνουν, να βασανίζουν και να έχουν τον λαό κάτω από το γόνατό τους και να είναι θέμα διάθεσης και επιθυμίας του λαθραίου στο ποτέ θα σκοτώσει η θα βασανίσει τον Έλληνα σαν να είναι πρόβατα σε σφαγή ?
    Βλέπετε κάτι παράνομο, ανήθικο, αντισυνταγματικό σε αυτό ? Εσεις δεν ειστε Έλληνες ? Δεν έχετε οικογένειες ? Για ένα μισθό δέχεστε να γίνετε συνεργάτες στην σφαγή του λαού από εγκληματίες ? Ο όρκος που πήρατε δεν μετράει. ? Μην έχετε ψευδαισθήσεις είναι θέμα χρόνου πριν να μπουν και στα δικά σας σπίτια και τότε αναρωτιέμαι τι θα κάνετε ? Γιατί όσο ο νεκρός ανήκει στο γείτονα δεν μας ενοχλεί ισως, αλλά κάποια μέρα θα είναι και δικός σας. ! Που βυζάξατε σαν μωρά ? Σε τι σχολεία πήγατε ? Ποιες εκκλησίες σας βάφτισαν ? Τόσο ανθέλληνες ? Είμαι σίγουρος ότι ο Τούρκος θα μας προσφέρει περισσότερη προστασία !!! Κρίμα και αμαρτία ! ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΑΣ !!!!

  2. Μόλις διάβασα σε ξένο site ότι ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης εξέδωσε φιρμάνι (όπως και ο δικός μας εδώ ο ντενεκές Μητσοτάκης ) ότι απαγορεύεται συγκέντρωση πανω από 10-12 άτομα (υποψιν ο κυβερνήτης είναι κουμουνι επίσης όπως και ο δικός μας) ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΝΩΝΤΕ !!!!!
    Αναρωτιέμαι τι να είδαν και κατάλαβαν οι αμερικανοί αστυνομικοί που δεν βλέπουν η δεν καταλαβαίνουν οι δικοί μας εδώ !
    Διαβάζει κανείς αστυνομικός στην Ελλάδα να το ψάξει και να δώσει παράδειγμα η λόγω μισθού να εξαθλιώνουμε τον σύ πολίτη μας στο πρόστιμο για να ικανοποιήσουν το καπρίτσιο του κρητικού κοπρίτη

  3. Η ανικανότητα της αστυνομίας να προστατεύσει τον πολίτη που πληρώνει τον μισθό τους αποκλειστικά για αυτό το λόγο σε συνδυασμό με την απογύμνωση του πολίτη από κάθε μέσω η όπλο που θα του έδινε μια πιθανότητα να υπερασπιστεί τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειας του ισοδυναμεί με προδοσία και καταπάτηση του όρκου του αστυνομικού. Πολύ δε περισσότερο όταν οι κυβερνήσεις έχουν γεμίσει και εξακολουθούν να φέρνουν λαθραία φονιάδες και εγκληματίες που όπως έχει αποδειχτεί σκοτώνουν, βασανίζουν, βιάζουν και ληστεύουν Έλληνες και Ελληνίδες καθημερινώς. Όπως τεκμηριώνεται συνεχώς ο λαός πληρώνει την αστυνομία μόνο για να στρέφεται εναντίον του, να τον δέρνει, να του πετά χημικά και γενικά να καταστέλλει κάθε δίκαιη προσπάθεια του Έλληνα να αντισταθεί στη σφαγή και το εγκληματικό μένος που αντιμετωπίζουν από τους λαθραίους που η ίδια η αστυνομία δεν έπρεπε να επιτρέπει να κυκλοφορούν πουθενά εκτός από τις δομές. Με τη συμπεριφορά αυτή η αστυνομία δημιουργεί εγκληματίες από νομοταγείς πολίτες που δεν έχουν επιλογή, τρόπο και μέσο να αμυνθούν και να προστατεύσουν τους ίδιους και τους εαυτούς τους. !!! Στην ουσία χωρίς την αστυνομία ο πολίτης θα είχε εκλογή και πιθανότητες να αμυνθεί ενώ τώρα εσεις τον δένεται χειροπόδαρα και φωνάζετε τους φονιάδες του να κοπιάσουν. Αν είναι δυνατόν να λέγεστε Έλληνες !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook