Χανιά | Δείτε το ελικόπτερο να παραλαμβάνει τον κτηνοτρόφο – Προσγειώθηκε σε βουνοπλαγιά | Video

χανιά-δείτε-το-ελικόπτερο-να-παραλαμβ-1283807

Στο Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε περίπου στις 17:00 της Πέμπτης ένας 60χρονος κτηνοτρόφος και για τη διάσωσή του κλήθηκε ελικόπτερο (δείτε ΕΔΩ), το οποίο και έσπευσε από τη Ρόδο στα Λευκά Όρη.

Βίντεο του ertnews.gr δείχνει τη στιγμή που το ελικόπτερο προσγειώνεται στα βουνά και ο κτηνοτρόφος, περπατώντας μάλιστα ο ίδιος, μπαίνει μέσα.

Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές:

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Δείτε το ελικόπτερο να παραλαμβάνει τον κτηνοτρόφο – Προσγειώθηκε σε βουνοπλαγιά | Video

  1. Μπράβο στους χειριστές και το πλήρωμα του ελικοπτέρου, αν εμείς οι υπόλοιποι μπορούσαμε να είχαμε το 1/100 της αρετής, πατριωτισμού, ανιδιοτέλειας, αλληλεγγύης, αλτρουισμού, προσφοράς και φυσικά και IQ για να τα αντιληφθούμε η Ελλάδα θα ήταν το ομορφότερο κράτος του κόσμου, η ζωή θα ήταν ζηλευτή, αξιοπρεπής και όμορφη, και ο λαός θα ευημερούσε, θα ήταν τεχνολογικά και κοινωνικά ανεπτυγμένος και τα παιδιά θα ήταν η αιχμή στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην κατασκευή υψηλής τεχνολογίας και πρωτοπόροι στην ιατρική και καθε επιστιμονικο κλαδο, και όχι βοσκοί και σερβιτόροι.

  2. OTAN ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥ …….. 2 ΚΟΠΑΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ. ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΗΡΘΕ ΤΟ Ε/Π…….ΒΑΛΤΕ 3 ΚΑΙ.

    1. ΕΣΥ να τα κρατάς να πληρώσεις για να περάσεις τόν Αχέροντα !
      Δηλαδή έπρεπε να πεθάνει για να μην πληρώσει ? Τελικά αυτό είναι το μυστικό γιατί στην Ελλάδα έχουμε τέτοια χάλια ! Ότι δηλαδή μας οι αριστεροί μας πιπιλάνε το μυαλό ότι όλα πρέπει να είναι τζάμπα στη ζωή, έτσι με απεργίες εκβιασμούς και καψίματα συνιθισαμε στα επιδόματα και τα διαφορά αλλά βοηθήματα και δώρα εξ ουρανού που πρέπει να έχουν οι οικονομικά αδύνατοι και σιγά -σιγά μάθαμε το δώσε και μένα μπάρμπα, έχουμε εθιστεί να αρμέγουμε το κράτος και θεωρούμε άδικο και απάνθρωπο να πληρώσουμε κάτι από την τσέπη μας. Ούτε καν εφορία ! Έχουμε φτάσει να νομίζουμε ότι δεν είμαστε υγειείς άνθρωποι πολίτες που είμαστε άξιοι να βγάλουμε τα πρός το ζην και να δημιουργήσουμε αλλά θεωρούμε τους εαυτούς μας νήπια και ευάλωτα μωρά σε μια πλούσια μαμά κράτος που κάθε μέρα πρέπει να μας θηλάζει πριν και μετά πάμε στις διαδηλώσεις, στις καφετέριες, τις διαμαρτυρίες, το πανεπιστήμιο για την πλάκα μας, κλπ, κλπ, κλπ. Άξιοι λοιπόν στα χάλια μας ! Και για τον φίλο σχολιαστή, ναι ανθρωπέ μου, το 90 % των δυτικών κρατών οι άνθρωποι φροντίζουν με τις τσέπες τους τον εαυτό τους και τις οικογένειες τους και δεν περιμένουν τίποτα από το κράτος γιατί δουλεύουν 350 μέρες τον χρόνο για να έχουν και να συντηρούν μια όμορφη, παραγωγική, ευήμερη, ΚΑΘΑΡΗ κοινωνία με έμφαση την παιδεία που είναι η αρχή των πάντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook