Χανιά | Δείτε τη φανταστική επίδειξη F-16 στο Μάλεμε – Ποιος είναι ο πιλότος | Video

χανιά-δείτε-τη-φανταστική-επίδειξη-f-16-σ-1226702

Επίδειξη πτητικών ικανοτήτων με αεροσκάφος F-16, με χειριστή τον Επισμηναγό Χριστόδουλο Γιακουμή, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Μάλεμε, στην τελετή για τα 80 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης.

O Επισμηναγός (Ι) Χριστόδουλος Γιακουμής είναι Ιπτάμενος επίδειξης της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ».

Εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 2002. Το 2007, τοποθετήθηκε στην 116ΠΜ/336 Μοίρα σε αεροσκάφη Α-7Ε Corsair ΙΙ, ενώ το 2009 τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΣΜΕΤ σε αεροσκάφη F-16 Block52+. Από το 2010 υπηρετεί στην 340 Μοίρα. Έχει περισσότερες από 1700 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1300 είναι σε αεροσκάφη F-16.

Δείτε την εντυπωσιακή επίδειξη:

zarpanews.gr

8 thoughts on “Χανιά | Δείτε τη φανταστική επίδειξη F-16 στο Μάλεμε – Ποιος είναι ο πιλότος | Video

  1. μπράβο και ζήτω για τους στρατόκαβλους που συνεχίζουν να παράγουν κόστος και ρύπανση,
    συγχαρητήρια και στον ελληνικό λαό που συνεχίζει να πληρώνει.

    1. παρ ολο που συμφωνω με το κοστος και την ρυπανση, μονο , αντιλαμβανομαι τι χρειαζεσαι αμεσα ιατρικη παρακολουθηση…………απο ψυχιατρο……..

  2. Μπραβο στους ανθρωπους εκει ψηλα και οχι μονο , να εχουν υγεια να προστατευουν με καθε κοστος ολους μας και κατι ζωα σα το ζωων που ζουν σε αλλο κοσμο!

    1. το συγκεκριμενο …………..ζωων ………δειχνει το απεριοριστο ΜΙΣΟΣ του ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ……………φαντασου τι ατομα ζουν αναμεσα μας

  3. Ο ουρανός καταγαλανος η θάλασσα λάδι να λάμπει στον απογευματινο ήλιο. Ξαφνικά εκεί που έπινα τον καφέ μου ακούω ένα θόρυβο που σιγά σιγά μεγαλωνε. Σηκώνω το βλέμμα στον ουρανό και βλέπω τούς αετους μας. Περήφανοι μπροσταρηδες. Με το κεφάλι ψηλά να κοιτούν τον ήλιο καταματα. Τα ασημένια φτερά τους να λαμπυριζουν τόσο έντονα που σου κόβουν την ανάσα. Οι αετοι μας δεν φοβούνται δεν τρέμουν, είναι περήφανοι δυνατοί και όμορφοι. Μια ζεστασιά μια σιγουριά και ένα ριγος για μας τους αποκατω που για να τους δούμε πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά!!! Δ. Λ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook