Χανιά | Δε φτάνει που παρκάρουν παράνομα, βρίζουν κιόλας…

χανιά-δε-φτάνει-που-παρκάρουν-παράνομ-1262761

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς… Το αυτοκίνητο που έχει παρκάρει ο οδηγός πάνω στον ποδηλατόδρομο ή το μηχανάκι, που είναι ουσιαστικά παρατημένο μεταξύ δρόμου και ποδηλατόδρομου;

Η φωτογραφία τα λέει όλα…

Μάλιστα, σύμφωνα με τον αναγνώστη του zarpanews.gr , όταν είπε στον οδηγό να βγάλει από την μέση το μηχανάκι εκείνος όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά τον έβρισε κιόλας, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει ίχνος ντροπής, μόνο θράσος…

8 thoughts on “Χανιά | Δε φτάνει που παρκάρουν παράνομα, βρίζουν κιόλας…

  1. ΟΙ ΚΑΡ@ΓΚΙ@ΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΩΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΟ ΜΙΑΣ ΜΠ@ΡΔΕΛΟΧΩΡΑΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΚΛΠ, ΑΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
    <>

  2. Παιδιά αυτή η πόλη θα σωθεί μόνο όταν απαγορευθεί παντού στο κέντρο το πάρκινγκ, όπως άλλωστε γίνεται σε οοοοοοολες τις σοβαρές πόλεις. Με το να βρίζετε τον εκάστοτε δήμαρχο ή τον Κακομοίρη που θέλει να πάει μια βόλτα με ένα ποδήλατο να πάρει λίγο αέρα να γλιτώσει λίγο από το αυτοκίνητο, ειλικρινά δεν βοηθάτε σε κάτι.

  3. Ο δρόμος εκεί είναι η έξοδος της πόλης. Έπρεπε να έχει δυο λωρίδες κυκλοφορίας, όχι ποδηλατόδρομους και κολωνάκια. Και μπάτσους να σπάνε κεφάλια σε όσους σταματάνε και βγάζουν και γλώσσα.

  4. Το πρόβλημα είναι οτι δεν σταματάει κάποιος να τους σαπίσει στο ξύλο αλλα τους αφήνετε.Ειδικά τώρα που εχει στενέψει ο δρόμος λόγω του ποδηλατόδρομου,βλέπεις κάτι κοθώνια και διπλοπαρκάρουν γίνεται απερίγραπτο μποτιλιάρισμα αλλά το αυτί τους δεν ιδρώνει.Αρα δυο λύσεις υπάρχουν η η αστυνομία να παίρνει πινακίδες η να εχουμε το ρόπαλο του μπέηζμπωλ στο αμάξι και όποτε κάποιος απο τους έξυπνους απαντάει σε αυτά που του λέμε να του κάνουμε την μούρη κρέας,θα το ξανακάνει?Αντε γιατί γεμίσαμε καπετάνιους στα Χανιά,και αργά η γρήγορα κάποιος θα την πληρώσει….

  5. Και οι κοτομπατσοι στα Χανιά κολωνουνε να τους γράψουνε. αν είχαν α……. θα έριχναν μερικές κλήσεις . Αλλά βλέπεις κάποιοι είναι συγγενείς, κάποιοι είναι φίλοι τους , κάποιοι βαριούνται, σιγά μην σκάσουν. Αν τους δείς καμία φορά στο κέντρο το Χανίων απλα κάνουν παρατηρήσεις. Κοτες μπάτσοι…. Γιαυτο και τόσο μεγάλη εγκληματικότητα στα Χανιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook