Χανιά | Χρυσό μετάλλιο στην ΕΤΑΝΑΠ για το νερό Σαμαριά στα Cretan Taste Awards 2021

χανιά-χρυσό-μετάλλιο-στην-εταναπ-για-τ-1332872

Για άλλη μια χρονιά διεξήχθησαν τα Cretan Taste Awards στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου. Τα βραβεία έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο Atlantis Hotel.

Τα Cretan Taste Awards αναδεινύουν και επιβραβεύουν τις καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις, τους χώρους εστίασης & γαστρονομίας, τους παραγωγούς και τα πιο αυθεντικά και υψηλής ποιότητας πρωτογενή προϊόντα της Κρήτης.

Διοργανώνονται από τον Δήμο Ηρακλείου και την Boussias  ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ.

Στα βραβεία συμμετείχαν δεκάδες εστιατόρια και παραγωγοί αλλά και δράσεις γαστρονομίας από την Κρήτη.

Η κριτική επιτροπή, ειδικοί σε θέματα γαστρονομίας επέλεξαν τους νικητές. Τα αποτελέσματα βγήκαν κατά 60% από την κριτική επιτροπή και 40% από το κοινό το οποίο ψήφισε μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Στα Χανιά, υπήρξαν αρκετοί νικητές σε πολλές κατηγορίες, ενώ στην κατηγορία Ποτά, χρυσό βραβείο κατέκτησε η ΕΤΑΝΑΠ για τα νερά ΣΑΜΑΡΙΑ.

Η εταιρεία ΕΤΑΝΑΠ από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, εμφιαλώνει ανώτερης γεύσης νερό στα πρότυπα των διεθνών προδιαγραφών. Ενώ διαθέτει σύγχρονο μικροβιολογικό εργαστήριο όπου με καθημερινούς ελέγχους ελέγχεται η μοναδικότητα του νερού ΣΑΜΑΡΙΑ.

Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Γιώργος Καλαϊτζάκης Sales Account Manager της εταιρείας.

Ο κύριος Καλαϊτζάκης ευχαρίστησε για τη βράβευση και ευχήθηκε τα βραβεία να γίνουν ένας θεσμός για την ανάδειξη των κρητικών προϊόντων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook