Χανιά | Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το μουσικό σύνολο ξύλινων πνευστών CON BRIO

χανιά-χριστουγεννιάτικη-συναυλία-απ-1589759

Το μουσικό σύνολο ξύλινων πνευστών CON BRIO θα δώσει την καθιερωμένη του χριστουγεννιάτικη συναυλία με μελωδίες του κόσμου από το 16ο αιώνα μέχρι το 20ο στην Καθολική εκκλησία Χανίων την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ..

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ταξίδι με εκκλησιαστικούς ήχους από την Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία μέσα από τα έργο των Bach, Delaland και Manfredini καθώς και ένα κοσμικό ταξίδι μέσα από παραδοσιακούς ήχους από την Γερμανία, Αγγλία, Βραζιλία, Πουέρτο Ρίκο, Βενεζουέλα και Ελλάδα.

Το σύνολο με 18 μέλη είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που αποτελείται από σπουδαστές οι οποίοι παίζουν όλη την οικογένεια του φλάουτου με Ράμφος.

Μετά από 18 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, στην Κρήτη και στο Εξωτερικό δίνει πάντα το παρόν στα μουσικά δρώμενα της πόλης των Χανίων.

Στη φετινή συναυλία θα παίξουν οι: Βαγγέλης Βουρδουμπάς, Ελευθερία Λιοδάκη, Ηλέκτρα Λιονάκη, Γιώργος Κοκόρας, Χρήστος Κοκόρας, Άννα Μαλεκάκη, Κατερίνα Μαράκη, Μάργκο Μπέιλι, Στέλλα Μπέιλι, Σοφία Μπόσκο, Αργυρώ Νικάκη, Αντριάνα Ροσμαράκη, Μυρτώ Χαλακατεβάκη, Νίκος Χατζημανωλάκης.

Ήχος κρουστών Ερωφίλη-Γεωργία Αποστολάκη

Τη γενική επιμέλεια του συνόλου έχει η Άννα Μαλεκάκη

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook