Χανιά | «Χρειάζονται ακόμα περισσότερες ξαπλώστρες στο Ελαφονήσι» – Τι λέει ο Δήμαρχος Κισσάμου για τη φωτογραφία που δίχασε | Video

χανιά-χρειάζονται-ακόμα-περισσότερ-1484057

Αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει μια φωτογραφία από το εξωτικό και μοναδικό Ελαφονήσι των Χανίων, στην οποία φαίνεται η παραλία να έχει γεμίσει με ξαπλώστρες.

Όπως δημοσίευσε πρώτο το zarpanews.gr, η φωτογραφία δίχασε τους χρήστες του Instagram, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει  πάρα πολλά σχόλια (δείτε ΕΔΩ).

Ο Δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης, μίλησε στον εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» και τόνισε ότι «μια τέτοια παραλία με τέτοια επισκεψιμότητα δεν γίνεται να μην έχει ξαπλώστρες».

Σχετικά με τις αντιδράσεις για τον αριθμό των ξαπλωστρών που βρίσκονται στην παραλία ο κ. Μυλωνάκης σημείωσε ότι «έχει δοθεί άδεια και υπάρχει μεγάλο κομμάτι παραλίας ώστε να εξυπηρετούνται και άνθρωποι που δεν θέλουν την ξαπλώστρα».

Ωστόσο, όπως είπε το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι χρειάζονται πάρα πολλές ακόμα ξαπλώστρες για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.

Πρόσθεσε ακόμα ότι το φυσικό κάλλος της περιοχής τον καιρό που δεν υπάρχει επισκεψιμότητα αναπλάθεται. «Σκουπίδια δεν υπάρχουν, με την καθαριότητα που επιβάλουμε. Έχουμε ένα περιβάλλον πεντακάθαρο, που το φυλάμε και το προστατεύουμε περιβαλλοντολογικά», πρόσθεσε ακόμα ο κ. Μυλωνάκης.

ant1news.gr

8 thoughts on “Χανιά | «Χρειάζονται ακόμα περισσότερες ξαπλώστρες στο Ελαφονήσι» – Τι λέει ο Δήμαρχος Κισσάμου για τη φωτογραφία που δίχασε | Video

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΙΝΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑ???????
    ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΟ (ΩΣ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ): ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΜΕ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????? ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ????? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ?????
    Ε, ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΩΞΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΜΜΟ, ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΣΚ@Τ@ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΑ ΑΒΑΘΗ ΝΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?????
    ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΣΚ@Τ@ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ….
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ: «Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζονται πάρα πολλές ακόμα ξαπλώστρες για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος…»
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ «ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ» ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Υ.Γ.: ΩΣ ΣΑΤΙΡΙΚΟΣ ΑΡΚΑΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1.
    ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ-ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ».

  2. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΞΑΠΛΏΣΤΡΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΙΣΣΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΙΔΟΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΙΘΑΜΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΤΕ …ΓΙΔΙΑ Ε ΓΙΔΙΑ

  3. Ολόκληρη η Κρήτη στενάζει κάτω από την έλλειψη μιας σοβαρής μελέτης ανάπτυξης. Σπατάλη πόρων, επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Οι βιολογικοί μας καθαρισμοί για γέλια, Οι ποσότητες νερού που σπαταλούνται για την άρδευση των «χορτολιβαδικών (!)» εκτάσεων των ξενοδοχείων και την πλήρωση των δεξαμενών κολύμβησης, τεράστιες. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά και «δια της οράσεως» και «δια της οσφρήσεως)! Αλλά είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί το νησί μας είναι ΠΡΩΤΟ σε επισκεψημότητα . Η φύση τιμωρεί, αλλά θα μας τιμωρήσουν και οι επισκέπτες όταν πλέον ο τόπος μας θα είναι ακατάλληλος προς χρήσιν! Όσο για το ποιοι είναι οι δημοτικοί μας άρχοντες; Ας ανατρέξουμε στο πώς ψηφίζαμε τους προέδρους στα χωριά μας παλιότερα.

  4. Και μετά θέλουν και τουρισμό ποιότητα;ς…. έρχεται ο άλλος από του διαόλου τη μάνα κ πάει ν δει το φυσικό περιβάλλον κ βλέπει αυτα τα χάλια. Κ δεν πρέπει να μιλεί κιόλας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook