Τρεις μέρες χωρίς φώτα δρόμος στο κέντρο των Χανίων – Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Απαράδεκτο σκηνικό στο κέντρο της πόλης

Εκτός λειτουργίας είναι από το βράδυ του Σαββάτου ο ηλεκτροφωτισμός στην οδό Μπουνιαλή, στο κέντρο των Χανίων, πράγμα που προκάλεσε διαμαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής.

Δεν είναι σαφής η αιτία που έχει προκαλέσει την τριήμερη τη διακοπή του φωτισμού, ωστόσο στους γύρω δρόμους, όπως στην οδό Αποκορώνου, δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα.

Κάτοικοι της οδού Μπουνιαλή έστειλαν φωτογραφίες στο zarpanews.gr, ενώ ένας από αυτούς ανέφερε ότι στο σκοτάδι παραλίγο να του επιτεθούν δύο σκυλιά, τα οποία πετάχτηκαν ξαφνικά, ενώ εκείνος δεν τα είχε δει.

Οι κάτοικοι ζητούν να επανέλθει άμεσα ο φωτισμός στον δρόμο.  zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ζωή όπως και η δημοκρατια θέλει δυναμική παρουσία και συμετοχή, εγρήγορση, άμεση και έξυπνη αντιμετώπιση προβλημάτων !

    Σταματείστε να ειστε ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ πολίτες, αφήστε τις δικαιολογίες για τα σκυλιά και τα γατιά, συγκεντρωθείτε στις υπηρεσίες που εσεις τα κορόιδα πληρώνετε για να κρατούν τους δρόμους σας ασφαλείς και φωτισμένους και Απαιτείστε την άμεση απομάκρυνση τους και αρνηθείτε να πληρώσετε τα τέλη μέχρι να απομακρυνθούν. Αυτός είναι ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣΩΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,. Εφαρμωστε το σε όλα τα κακώς κείμενα : αν ένα μαγαζί είναι ακριβό, χασάπικο, σούπερ μάρκετ, βεντζιναδικο, εστιατόριο διαδώστε το μεταξύ σας και μη ψωνίσει κανείς τίποτε ξανά ακόμα και οταν 4ιξει τις τιμές του ακόμα και πιο κάτω από ολους ! Έτσι κάνουν έξω και γιαυτο δεν έχουν τέτοια προβλήματα !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ