Χανιά | Χοντραίνει η κατάσταση στο Χωρδάκι – Δολιοφθορές στα μηχανήματα που έσβησαν τη φωτιά στο λατομείο

χανιά-χοντραίνει-η-κατάσταση-στο-χωρδ-1304700

Νέα εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση της φωτιάς στο λατομείο στο Χωρδάκι, καθώς, όπως έκανε γνωστό το πρωί της Παρασκευής ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου Χανίων, Μιχάλης Τσουπάκης, άγνωστοι προξένησαν δολιοφθορές σε μηχανήματα που βρίσκονται στο λατομείο και που μόλις πριν από δύο μέρες είχαν σβήσει τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί εκεί:

«Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα από τους υπαλλήλους ότι στον χώρο που είχε μπει τις προηγούμενες μέρες φωτιά στο Χωρδάκι και παρέμεναν μηχανήματα και της ΔΕΔΙΣΑ και του εργολάβου, δημιουργήθηκαν δολιοφθορές. Κλάπηκε πετρέλαιο και μπαταρίες«, δήλωσε ο κ. Τσουπάκης.

«Ενημερώσαμε την αστυνομία, έχει μεταβεί στον χώρο. Εννοείται ότι θα αναζητηθούν αυτοί που το έκαναν. Αυτή τη στιγμή υπάρχει σε εξέλιξη και έρευνα από την Πυροσβεστική για τη φωτιά και θα δούμε και τι αποτέλεσμα θα έχει η έρευνα της Αστυνομίας», προσέθεσε.

Οι δολιοφθορές έχουν σημειωθεί σε ένα όχημα της ΔΕΔΙΣΑ και δύο μηχανήματα του εργολάβου.

Επίσης, ο κ. Τσουπάκης προσέθεσε ότι η φωτιά στο λατομείο έχει σβήσει από προχθές αλλά έχει καταστραφεί όλη η υποδομή για δενδροφύτευση που είχε δημιουργηθεί στο λατομείο.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Χοντραίνει η κατάσταση στο Χωρδάκι – Δολιοφθορές στα μηχανήματα που έσβησαν τη φωτιά στο λατομείο

  1. Αφησατε τα μηχανηματα παρατημενα σε ερημικη τοποθεσια διχως φυλαξη η διχως να τα απομακρυνετε τη νυχτα, εκλεψαν μπαταριες και πετρελαιο και αντι για να απολογηθειτε για την αδιαφορια προς την περιουσια του Δημου και της ΔΕΔΙΣΑ κ.Τσουπακη βγαινετε και καταγγελετε.
    Κλοπη ειναι οχι δολιοφθορα κ.Τσουπακη.
    Για τα χωματουργικα κ.Τσουπακη εχετε αδεια; απο το περιβαλλον;

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook